Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NOW Foods - Sipelgapuu koor (Pau D'Arco) 500mg, 100 kapslit

Viide:733739047250

Sipelgapuu koore kapsleid, kui looduslikku toidulisandit, sobib kasutada organismi vastupidavuse tõstmiseks ja immuunsüsteemi hoidmiseks, eriti kevad-sügisel hooajal. Samuti soovitame kuuajase kuurina kasutada Sipelgapuu koort organismi puhastamiseks.

15,05 € KM-ga


Rohkem infot

NOW Foods - Sipelgapuu koor (Pau D'Arco) 500mg, 100 kapslit

Sipelgapuu koor ehk Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa) kasvab Kesk- ja Lõuna-Ameerikas ning tema nimetus tuleneb sellest, et kõik õõnsused tema okstes on asustatud sipelgatega. See teeb puu tugevaks ja vastupidavaks kõikvõimalikele kahjuritele ja seentele. Selle taime kasulikke omadusi teavad hästi Peruu ja Mehhiko põliselanikud, kes nimetavad seda “jumalikuks puuks”. Puukoor on harvaesinevalt rikas erinevate mineraalide, vitamiinide ja ühendite poolest. Selles leidub nii fosforit, kroomi, kaltsiumit, rauda, joodi, fosforit, tsinki, mangaani, magneesiumi, boori ja suurel hulgal sellist ainet nagu lapahool.

Loe lähemalt sipelgapuu koore kohta meie blogist

Sipelgapuu koore kapsleid, kui looduslikku toidulisandit, sobib kasutada organismi vastupidavuse tõstmiseks ja immuunsüsteemi hoidmiseks, eriti kevad-sügisel hooajal. Samuti soovitame kuuajase kuurina kasutada Sipelgapuu koort organismi puhastamiseks.

NOW Foods - Sipelgapuu koor (Pau D'Arco) 500mg tarvitamine

Tarvitamine: 2 kapslit 1-2 korda päevas

Sisaldus

Annuse suurus: 2 vegan kapslit

Serveeringuid kokku: 50

 

Kogus annuse kohta:

% Päevasest vajadusest

Süsivesikud kokku

<1 g

<1% *

Pau D 'Arco (Tabebuia heptaphylla) (sisemine koor)

1 g (1000 mg)

* Päevane toitainete vajadus, baseerub 2000-kalorilisel dieedil (USA).

†Päevane vajadus ei ole määratletud.


4 kapslit sisaldab 2g Pau D'Arcot (sisemine koor). 

Koostisosad
: hüdroksüpropüülmetüültselluloos (tselluloosist kapsel) E464 ja steariinhape (taimne allikas)

Ainult täiskasvanutele. Toode ei ole mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Kasutada ainult vajadusel.  Konsulteerida arstiga kui võtate ravimeid või teil on mõni haiguslik seisund, kui olete rase või toidate last rinnaga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist. Oluline on harrastada tervislikku eluviisi.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Sipelgapuu koor ja manustamine

Kui pikalt Pau d`Arcote e. sipelgapuu koort võtta, sõltub taas eesmärgist. Üldiselt võetakse Pau d`Arcot kuuridena, raskema haiguse puhul maksimaalselt 2 kuud. Uuringuid on tehtud ka pikema aja kohta. Aga peamiselt manustatakse Pau d`Arcot 2 nädalat kuni 1 kuu, kuna mingil hetkel peab organism ise hakkama võitlema oma immuunsuse eest.

Kuna Pau d`Arco e. Sipelga puukoore ekstrakt on looduslik antibiootikum, siis on hea võtta nii ennetuse kui ravi puhul ka probiootikume, mis on kasulikud piimhappebakterid. Täiskasvanud 2 kapslit, lasped 1 kapsel (veega ja peale õhtusööki). Piimhappebakterite funktsioon on hoida meie immuunsüsteem tugevana. Kui soolestikus kasulike bakterite osakaal langeb, hakkavad vohama seal kahjulikud bakterid, samuti viirused, parasiidid ja seened. Viimaste vohamisel jääb immuunsüsteem kaitseta ning me olema avatud kõikvõimalikele haigustele. Gripiviirustesse nakatumine näitabki juba alanenud immuunsüsteemi. Kui Pau d`Arco funktsioon on elimineerida viirused, kahjulikud bakterid jne, siis probiootikumide funktsioon on taas katta soolestik kasulike piimhappebakterite kultuuriga.

Hoiatus: suurtes kogustes Siplegapuu koore manustamisel võib Pau Darco põhjustada iiveldust, peapööritust, kõhulahtisust, oksendamist ja veritsust. Rasedusel, rinnaga toitmisel ning ravimite võtmisel konsulteerida arsti või vastava ala terapeudiga (kuna vastavatel juhtumitel pole taime toimet piisavalt uuritud). Kuna Pau Darco võib põhjustada verehüübimise viivitust ole kindel, et vähemalt 2 nädalat enne ja pärast operatsiooni peatad Sipelgapuu koore manustamise. Ettevaatlik tuleb olla neil, kes tarvitavad vere vedeldajaid ja esineb vere hüübimatust.