Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - Kompleks liigestele glükosamiini ja kondroitiiniga, 120 kapslit

Viide:UNS0882

Glükoosamiin on looduslik ühend, mida leidub ka inimese organismis. Glükoosamiin toidab liigesekõhre ja soodustab väävli sidumist kondroitiinväävelhappe sünteesis. Kondroitiin on liigesekõhre koostisosa, mis soodustab lisaks kõhre vigastuse ja kulumise vältimiseks ka liigesevedeliku sünteesi. Seetõttu aitavad nii glükoosamiin kui kondroitiin kaasa liigeste ning kõhrkoe normaalsele talitlusele.

30,25 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - Kompleks liigestele glükosamiini ja kondroitiiniga, 120 kapslit

Kompleks liigestele, mis sisaldab glükoosamiinsulfaati (glükosamiin) ja kondroitiinsulfaati (kondrotiin). Glükoosamiinsulfaadi ja kondroitiinsulfaadi kombinatsioon liigeste taastamiseks. Glükoosamiin ja kondroitiin on kaks kõige tuntumat liigesepreparaati, mis on tuntud oma võime poolest vähendada liigesevalu ja põletikku.

Glükoosamiin on looduslik ühend, mida leidub ka inimese organismis. Glükoosamiin toidab liigesekõhre ja soodustab väävli sidumist kondroitiinväävelhappe sünteesis. Kondroitiin on liigesekõhre koostisosa, mis soodustab lisaks kõhre vigastuse ja kulumise vältimiseks ka liigesevedeliku sünteesi. Seetõttu aitavad nii glükoosamiin kui kondroitiin kaasa liigeste ning kõhrkoe normaalsele talitlusele. MSM on looduslik väävliühend, mis osaleb kõhrkoe moodustumises ning kollageeni tootmises.

Uns - Kompleks liigestele glükosamiini ja kondroitiiniga koostisosad

Koostisosad: glükosamiinsulfaat 2KCl, kondroitiinsulfaat, dimetüülsulfoon (MSM), L-askorbiinhape (C-vitamiin), glaseeraine želatiin.

Uns - Kompleks liigestele glükosamiini ja kondroitiiniga kasutamine

Kasutamine: 4 kapslit 1x päevas, vähese veega.

1 portsjon (4 kapslit)

% NRV-st*

Glükosamiinsulfaat 2KCl

1200mg

-

Kondroitiinsulfaat

900mg

-

Dimetüülsulfoon (MSM)

720mg

-

C-vitamiin 

320mg

400%

*täiskasvanu päevane võrdluskogus

Säilitada kindlalt suletuna, temperatuuril 15-25°C, kuivas kohas. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Ei sobi lastele, rasedatele ega rinnaga toitvatel naistele. Hoida lastele kättesaamatus kohas! 

Netokaal: 110g

Toodetud Poolas.