Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Viiruk Goloka NAG GHAMPA Agarbathi, 16g, ca.16tk

Viide:1811

Käsitsi rullitud viirukid on hoolikalt valmistatud looduslikust puidupulbrist, millele on lisatud eeterlikke õlisid ja taimi, mis loovad tõeliselt nauditava elamuse. Need viirukid on valmistatud vastavalt India päritolu traditsioonilistele meetoditele, mis tagavad nende autentsuse ja kvaliteedi. Nende viirukite magus lõhnasegu on klassikaline ja ajatu, pakkudes meeldivat ja lõõgastavat atmosfääri igas ruumis, kus neid põletatakse.

Nende viirukite käsitsi valmistatud omadused annavad neile erilise puudutuse ja ainulaadse iseloomu, muutes need ideaalseks valikuks neile, kes hindavad looduslikke ja traditsioonilisi lõhnakogemusi.

Nende viirukite kvaliteet ja autentsus on tunnustatud ja hinnatud üle maailma, muutes need usaldusväärseks valikuks neile, kes soovivad nautida tõelist India päritolu viirukite lõhna ja kvaliteeti.
2,25 € KM-ga


Rohkem infot

Viiruk Goloka NAG GHAMPA Agarbathi

Kogu Goloka viirukite müügist saadud tulu kasutatakse täielikult heategevuslikeks eesmärkideks, näiteks:

  • Akshaya Patra Sihtasutus, mis pakub igapäevast lõunaeinet 1,4 miljonile elatisvahenditeta lapsele.
  • Vaeste õpilaste toetamine stipendiumidega.
  • Hariduse väärtustamine.
  • Sri Krishna Kalakshetra.
  • Krishnashraya kohta lisainfo saamiseks külastage www.iskconbangalore.org / www.akshayapatra.org

Kasutamine: Aseta viiruk viirukialusele, süüta viirukipuruga kaetud ots ja kustuta leek. Kui viiruki ots hõõgub, puhu ettevaatlikult leek ära.

HOIATUS: Kasutada ainult aroomi tekitamiseks. Hoidke lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Taga, et tuhk kukuks tulekindlale alusele (tuhatoos või viiruki hoidja). Põleta viirukit ainult avatud või hästi ventileeritud ruumis. Ärge jätke viirukit põlema ilma järelvalveta. Palun hoidke seda teavet edaspidiseks kasutamiseks.

Pakendis umbes 16 viirukit.


Valmistatud käsitsi Indias.