Reial - Viiruk "Eriline Amber" 70g

Tootekood : REI21

Naturaalsed käsitöö viirukid (pirrud või aroomipulgad) - Eriline Amber.

Põlemisel õrn aroom, maagiliselt müstiline, ülev, sagedust tõstev. 

Eriline tähendab, et tegu on tavapärasest paksema ja suurema pirruga.

11,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Rahustav
Omadused: Puhastav
Omadused: Energiat andev
Omadused: Parandav/tervendav
Toote tüüp: Viiruk
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Mälu ja keskendumisvõime
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress

Rohkem infot -

Reial - Viiruk "Eriline Amber" 70g

Amber - põlemisel õrn aroom, maagiliselt müstiline, ülev, sagedust tõstev. 

Need viirukid pole lihtsalt tavalised viirukid. Indiast pärit imelise väiketootja 40-aastane kogemus ja ühendus universumi energiatega loovad midagi erakordset; nende kanaldatud käsitöö aroomipulkades peitub tõeline vägi ja maagia. See on midagi nii ülevat ja ainulaadset, et isegi mitmed maailmakuulsad staarid kasutavad neid.

Näiteks Estas Tonne'i kitarril põlevad alati just need viirukid!

Viirukid suudavad võimendada teatud energiad, puhastada õhku ebasoovitavast energiast ning aidata meil rahuneda, terveneda, nihutada reaalsust ja luua ühendust endaga. Need suudavad ka loovust tõsta.

Need viirukid on valmistatud Indias, kohalike naiste poolt käsitsi rullitud ja lõhnastatud. Kõik see toimub suure teadlikkusega, mis annab neile erilise jõu ja vibratsiooni.

Kaal: 70 gr
Pakis: 4 pirdu. Viiruki pikkus 20cm. Põlemisaeg u 3-4 h

Reial - Viiruk "Eriline Amber" koostisosad

Kõik koostisosad on naturaalsed (looduslikust materjalist).

Erinevatest ainetest segatakse kokku mass mida on võimalik rullida. Baasiks on sandlipuu tolm, lisaks agaripuu ja erinevate taimede juurte pulbrid. Lisatud mett ja halmaddi puu vaiku. Iga aroomipulga lõhn on saadud lisades vastavat naturaalset (eeterlikku) õli.

Reial - Viiruk "Eriline Amber" kasutamine

Kasutamine:

Tavapäraselt, kui soovid anda aroomi riietekappi või sahtlisse, võid põletada viirukit või lihtsalt asetada pulga soovitud kohta. See aitab tõsta sagedust ning olenevalt lõhnast toimib ka putukate, näiteks koi, tõrjeks.

Viirukit võib kasutada kodu ja energia puhastamiseks, tseremooniatel, kodu lõhna andmiseks, aroomiteraapias ning meditatsiooni toetamiseks.

Kui põletad viirukit, pead järgima elementaarseid tuleohutuse nõudeid. Kindlasti aseta viiruki või pulga alusele, näiteks spetsiaalsele hoidjale. Sobivad ka klaasist või keraamilised alused, lillepoti muld või isegi mõni puuvili. Veendu, et koht, kuhu tuhk kukub ja kus suitsuv viirukipulk hetkel põleb, oleks ohutus kohas ja mittesüttival pinnal.

Ära unusta järelvalvet!

Loe lähemalt viirukite kohta - Viirukid - mis, miks ja kuidas artiklist

Tooted samas kategoorias