Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - Magneesiumtsitraadi anhüdraat (4000mg), 200g

Viide:5904238960868

Magneesiumtsitraadi pulber. Ei ole lisatud värvaineid, magustajaid ega täiteaineid. Magneesiumil on meie kehas mitmeid olulisi funktsioone. Tsitraadi vormis magneesium on väga hea imendumisega. Magneesium toetab organismi normaalset energiavahetust ja lihaste tööd. Aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab hoida hambaid ja luid normaalsetena.

23,85 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - Magneesiumtsitraadi anhüdraat (4000mg), 200g

Magneesiumtsitraadi pulber. Ei ole lisatud värvaineid, magustajaid ega täiteaineid. Magneesiumil on meie kehas mitmeid olulisi funktsioone. Tsitraadi vormis magneesium on väga hea imendumisega. Magneesium toetab organismi normaalset energiavahetust ja lihaste tööd. Aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab hoida hambaid ja luid normaalsetena.

Loe rohkem magneesiumtsitraadi kohta siit

Magneesium aitab kaasa: 

  • elektrolüütide tasakaalule
  • normaalsele energiavahetusele
  • närvisüsteemi normaalsele talitlusele
  • normaalsetele psühholoogilistele funktsioonidele

Uns - Magneesiumtsitraadi anhüdraat (4000mg) tarvitamine

Tarvitamine: lahusta 1 mõõtelusikatäis pulbrit 1x päevas 150ml vees, tarbi kohe. 1 mõõtelusikas sisaldab 4000mg magneesiumtsitraati, millest 628mg (167% täiskasvanu päevasest võrdluskogusest) magneesiumit. Mõõtelusika leiad purgist. Säilitada kindlalt suletuna, kuivas kohas, temperatuuril 15-25°C. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

Koostisosad: magneesiumtsitraat anhüdraat ehk veevaba magneesiumtsitraat.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. 

Netokaal: 200g