Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - ADEK vitamiinid, 60 kapslit

Viide:UNS1438

A-vitamiin aitab kaasa normaalsele raua ainevahetusele. Vitamiinide D ja K sisaldus organismis mängib tervise seisukohast äärmiselt tähtsat rolli aidates kaasa luukoe normaalsele moodustumisele ning lihaste ja vereringe normaalsele talitlusele. E-vitamiin on antioksüdant, mis aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.

20,20 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - ADEK vitamiinid, 60 kapslit

Kas olete teadlik, millist hämmastavat kasu A, D, E ja K-vitamiinid võivad anda teie üldisele tervisele? Alustame A-vitamiinist, mis on oluline normaalse raua ainevahetuse säilitamiseks. Tagades raua parema imendumise ja omastamise organismis, aitab A-vitamiin ennetada aneemiat ja teisi sellega seotud haigusi. 

Lisaks A-vitamiinile mängivad meie tervise säilitamisel olulist rolli ka teised vitamiinid. Liikudes edasi D- ja K-vitamiinide juurde, kas teadsite, et need mõlemad on elutähtsad luude tervise jaoks? D-vitamiin aitab kaasa kaltsiumi ja fosfori imendumisele, mis on olulised tugevate luude ja hammaste moodustamiseks. Samuti aitab see kaasa lihaste ja vereringe normaalsele toimimisele. K-vitamiin on tuntud oma olulise rolli poolest vere hüübimises ja tervete luude säilitamises.

E-vitamiin - antioksüdant, mis aitab kaitsta meie rakke vabade radikaalide põhjustatud oksüdatiivse stressi eest. See on oluline naha tervise säilitamiseks ja enneaegse vananemise vältimiseks. Lisaks toetab see ka meie immuunsüsteemi ja aitab ennetada kroonilisi haigusi. Kokkuvõtteks võib öelda, et igal neist vitamiinidest on meie tervise säilitamisel oma ainulaadne roll ja on oluline tagada, et me saame neid piisavalt läbi mitmekesise toitumise või toidulisandite.

Uns - ADEK vitamiinid koostisosad ja kasutamine

Koostisosad: A-vitamiin, D3-vitamiin (kolekaltsiferool lanoliinist), E-vitamiin (DL-alfa tokoferoolatsetaat), MenaQ7® - K2-vitamiin (Menakinoon-7 fermentatsioonist), inuliin Orafti®GR (harilik sigur - Cichorium intybus), tselluloosi kapsel – glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos (HPMC).

Kasutamine: 1 kapsel 1x päevas, vähese veega.

1 portsjon (1 kapsel)

% täiskasvanu päevane võrdluskogus

A-vitamiin

800mcg

89%

D3-vitamiin (kolekaltsiferool lanoliinist)

50mcg (2000IU)

250%

E-vitamiin (DL-alfa tokoferoolatsetaat)

12mg

80%

MenaQ7® - K2-vitamiin (Menakinoon-7 fermentatsioonist)

20mg

133%

Säilitada kindlalt suletuna, temperatuuril 15-25°C, kuivas kohas. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ravimeid kasutavad isikud peaksid toodet tarbima üksnes meditsiinilise järelvalve all. Ära tarbi, kui turvakile on katki või see puudub.

Netokaal: 24,5g

Toodetud Poolas.