Enzymedica - Digest Basic seedeensüümid 90tk

Tootekood : 670480290101

Seedeensüümidega toidulisand, mis sisaldab laia valikut taimsel substraadil kultiveeritud õrna toimega ja asendamatuid seedimist soodustavaid ensüüme. Toode on sobilik esmase valikuna kasutamiseks kogu perele.

29,95 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: laktoosi
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke säilitusaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: kunstlikke maitseaineid
Ei sisalda: GMO-d
Ei sisalda: pärmi
Ei sisalda: kaseiini
Vegan:: Jah
Sisaldab: Ensüüme
Olek: Kapsel
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Mille puhul sobib?: Vitamiinide, mineraalide imendumine
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Enzymedica Digest Basic seedeensüümid 

Enzymedica toidulisandid

Seedeensüümidega toidulisand, mis sisaldab laia valikut taimsel substraadil kultiveeritud õrna toimega ja asendamatuid seedimist soodustavaid ensüüme. Toode on sobilik esmase valikuna kasutamiseks kogu perele. Digest Basic™ on suurepärane valik inimestele, kellel on esinenud tundlikkust suurema kontsentratsiooniga ensüüme sisaldavate toodete puhul.

Digest Basic™ toote puhul kasutatakse Enzymedica kaubamärgi ainulaadset Thera-blend™ protsessi ensüümidele proteaas, lipaas, amülaas ja tsellulaas, mille käigus kombineeritakse erinevatest allikatest pärit ensüümid. See tagab nende ensüümide toimivuse erineva pH tasemega seedekulgla osades. Thera-blend™ ensüümid on osutunud kolm korda tõhusamaks ja toimivad kuus korda kiiremini kui teised juhtivad seedeensüümidega toidulisandid. 

Enzymedica Digest Basic seedeensüümide koostis


Koostisosad:
 proteaas (Thera-segu™), amülaas (Thera-segu™), hüdroksüpropüülmetüül-tselluloos (taimne kapsli kest), pektinaas (w/fütaas), maltaas, tsellulaas (Thera-segu™), glükoamülaas, alfa-galaktosidaas, laktaas, lipaas (Thera-segu™), invertaas, ksülanaas.

Toode sobib taimetoitlastele (100% vegan) ning ei sisalda lisa-, täite- ja säilitusaineid ning biotehnoloogiliselt toodetud koostisosi (GMO vaba). Digest Basic™ tootes ei leidu muna, piima, soola, suhkrut, soja, nisu, pärmi, pähkleid, maisi, riisi, gluteeni, kaseiini, kartulit, kunstlikke toiduvärve ega lõhna- ja maitseaineid.

Enzymedica Digest Basic seedeensüümide kasutamine


Soovitatav annustamine:
 võtta 1 kapsel iga söögikorra juurde seedimise toetuseks. Inimesed, kellel võib esineda probleeme mao või soolestikuga, soovitame esialgu toodet proovida ainult vahetult peale suuremaid toidukordasid (lõunasöök, õhtusöök) ning juua esimestel päevadel rohkelt vett.

Digest Basic™ kapslid on väga väikesed ja lihtsalt neelatavad. Sobivad kasutamiseks ka neile, kellel on raskusi kapslite neelamisega. Kapsli sisu võib lahustada ka joogivees või segada toidu hulka juhul, kui see ei ole liigkuum (üle 40°C).

Pakend: 90 kapslit

Hoiatused ja hoiutingimused: Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida suletuna kuivas kohas, vältida liigset kuumust.

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatud kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise ja tasakaalustatud toitumise asendajana. Toidulisand ei asenda tervislikku elustiili.

Kuidas võtta seedeensüüme

Enzymedica toodete puhul soovitame, et kui inimene pole varem seedeensüümidega (ehk fermentidega) kokku puutunud, võiks alustada kõige leebetoimelisemast ning vajadusel liikuda tugevamatoimelise toote peale või võtta appi mõni spetsiaaltoode.
Enzymedica seedeensüümid:
  • Leebetoimeline – Digest Basic™ ja Kids Digest™,
  • Keskmise tugevusega – Digest + Live Bacteria™ ja Digest Spectrum™
  • Tugevatoimeline – Digest Gold™.
Seedeensüüme on parima tulemuse saavutamiseks oluline võtta väikese lonksu veega enne sööma hakkamist, kuid kui see meenub söömise ajal või kuni pool tundi pärast söömise lõpetamist, on seedeensüümikapsli võtmisest ka veel siis kasu.

Tavalisi seedeensüüme (ehk fermente) on oluline võtta IGA kuumtöödeldud toidukorra eel. Ideaalis 2-10 minutit enne esimest ampsu. Kui see peaks vahest ununema, siis võib võtta ka söömise ajal või kuni pool tundi peale söömise lõpetamist. Siinkohal tuleb rõhutada, et seedeensüümid pole nagu ravimid või vitamiinid, mida võetakse ainult hommikul või õhtul.

 

Tooted samas kategoorias