Physicians Formula - Lauvärvipalett "Matte Monoi Butter" 3.4g

Tootekood : 044386119413

Kallista oma sisemist jumalannat selle Physicians Formula luksusliku mati lauvärvipaletiga. Kauakestva mati viimistlusega kokkupandavad ja segatavad värvid on täis asendamatuid rasvhappeid ja provitamiine, mis muudavad teie välimuse ja tunde säravaks.

15,20 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: gluteeni
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Tooniv
Omadused: Matistav
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Millisele keha piirkonnale?: Nahk

Rohkem infot -

Physicians Formula - Lauvärvipalett "Matte Monoi Butter" 3.4g

MATTE MONOI BUTTER EYESHADOW

Kallista oma sisemist jumalannat selle Physicians Formula luksusliku mati lauvärvipaletiga. Kauakestva mati viimistlusega kokkupandavad ja segatavad värvid on täis asendamatuid rasvhappeid ja provitamiine, mis muudavad teie välimuse ja tunde säravaks.

Physicians Formula - Lauvärvipalett "Matte Monoi Butter" koostisosad

Koostisosad: Isododecane, Synthetic Fluorphlogopite, Talc, Boron Nitride, Silica, Dimethicone, Magnesium Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Diisostearyl Malate, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, O-Cymen-5-Ol, Alumina, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract, Triethoxycaprylylsilane. May Contain/Peut Contenir: Black 2 (Ci 77266), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77749), Titanium Dioxide (Ci 77891), Yellow 5 Lake (Ci 19140). [2107-2]

Tooted samas kategoorias