Reial - Piparmündi tinktuur 50ml

Piparmündi tinktuur on looduslik toidulisand, mis aitab seedimist toetada ning leevendab gaase ja kõhukrampe. See on ka rahustav hingamisteedele, suule ja kurgule.

11,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Rahustav
Omadused: Lõõgastav
Omadused: Kaitsev
Omadused: Tugevdav
Omadused: Parandav/tervendav
Omadused: Toniseeriv
Sisaldab: Piparmündilehed
Olek: Vedelik
Kellele?: Täiskasvanud
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Millisele keha piirkonnale?: Hingamine
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Kurk
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Mille puhul sobib?: Uni
Mille puhul sobib?: Hingamisteede toetus
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Gaasid

Rohkem infot -

Reial - Piparmündi tinktuur 50ml

Piparmündi tinktuur on looduslik toidulisand, mis aitab seedimist toetada ning leevendab gaase ja kõhukrampe. See on ka rahustav hingamisteedele, suule ja kurgule.

Piparmündi tinktuuri valmistame hoolikalt käsitööna armsast vanaema aiast ja puhtast Eestimaa loodusest korjatud taimedest. Taimed leotatakse orgaanilises piirituses, mis on valmistatud Eestis. Alkohol toimib lahustina ja ekstraheerimise meediumina, et saaksime taimest kätte selle loomuliku jõu ning seda kasutada keha ja meele abistamiseks ning toetamiseks.

Tinktuurid on üldtoniseerivad ja tervendavad taimetõmmised, mis aitavad organismi toetada ning kiiresti leevendada probleeme ilma kahjulike kõrvaltoimeteta.

Peamised kasutusalad:

  • Seedimine, aitab seedehäirete korral- Spasmolüütiline toime
  • Vähendab seedesüsteemi häireid ja spasme, aitab gaaside ja kõhukrampide vastu
  • Immuunsuse tervis  
  • Toetab hingamisteede tervist, aitab saavutada hingamismugavust
  • Aitab kõrvaldada ebamugavustunnet hingamisteedes, nt kõdi tunnet kurgus
  • Hingamisteedele. Rahustav ja meeldiv toime kurgule, neelule ja häälepaeltele
  • Leevendus kurgu ja neelu ja häälepaelte ärrituse korral
  • Lõdvestav, aitab kaasa rahulikule unele.

Reial - Piparmündi tinktuur kasutamine

Kasutamine: tinktuurina, teesegudes, tõmmisena. Imendub kiiremini kui tee.
Seespidiselt: Võta 20 tilka (1 pipetitäis) e üks doos keele alla 3 x päevas, vähese veega. Üks kuur 3 nädalat, siis paus 5 päeva. 
Toime on individuaalne ja oleneb elustiilist, seedimisest, psühhooloogilistest iseärasusest jne. 
Tarvitamine vastavalt vajadusele, vältida tarvitamist kauem kui kuu järjest. Manustamisel on oluline vältida pipeti kontakti suu ja keele limaskestaga! Manustada toodet nii, et suhu tilgutades ei puutuks pipett kokku suu limaskestadega või tilguta lusikale.

Päevane annus (3 doosi): 2 ml raudrohutinktuuri.

Reial - Piparmündi tinktuur koostisosad

Koostisosad: ökoetanool (sertifitseeritud), Piparmündi ürt (Mentha piperita), vesi.

Tinktuuride tarvitamisel on veel teinegi eelis. Kui tee jt vesipõhiste taimeürtide imendumine toimub alles peensooles, siis tinktuuris olevad toimeained hakkavad imenduma juba suu limaskestas (kui tinktuuri enne allaneelamist natuke aega suus keele all hoida) ja satuvad nii kiiremini vereringesse. Tinktuure saab anda ka lastele, lahjendades mõned tilgad (tavaliselt lapse vanus + 1) hästi soojas vees, mis laseb alkoholil aurustuda, kuid jätab aktiivse toimeaine sissevõtmiseks vette.

Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas, pimedas v otsese päikese eest eemal ja lastele kättesaamatus kohas. Peale esmast avamist hoida külmkapis ja tarvitada ära 6 kuu jooksul. Veendu, et kork on korralikult kinni keeratud.

Puhtad ja võimsad taimeekstraktid tulevad appi, kui tervis tõrgub ja enesetunne pole just kiita. Läbi aegade on puhas piiritus olnud meedium, mis tõmbab jõu taimest pudelisse. Meie kasutame tinktuuride valmistamiseks Eestis toodetud ökoetanooli teraviljast, puhast vett ning meie enda korjatud kohalikke taimi.

NB! Kodulehel olev teave ei ole mõeldud meditsiiniliseks nõuandeks, haiguse diagnoosimiseks ja ravi soovituseks. Enne toidulisandite kasutamist konsulteeri vajadusel arstiga. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida suletuna toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas.

Tooted samas kategoorias