Actyva - Mahtu lisav tekstuurisprei "Linfa Solare" 125ml

Tootekood : 8020936079378

Soolasprei mis lisab juustele mahtu ja toetust. Võimaldab esile tuua laines lokke. Sisaldab aloe vera mahla ja patendeeritud VELIAN KOPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme. Toimeained niisutavad juukseid ning kaitsevad UV kiirte eest. Pihustades soolaspreid niisketesse juustesse, saad lisada mahtu ja volüümi. Pihustades kuivadesse juustesse saad esile tuua lained ja lokke

24,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: GMO-d
Vegan:: Jah
Omadused: Kaitsev
Omadused: Volüümi/mahtu andev
Omadused: Niisutav
Sisaldab: Aloe vera
Sisaldab: Kummel
Sisaldab: Linaseemne ekstrakt/õli
Sisaldab: Vägihein
Sisaldab: Käokuld
Olek: Sprei
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Lokkis või kahustele juustele
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele
Mille puhul sobib?: Normaalsetele juustele
Mille puhul sobib?: Päikesepõletus- ja kaitse
Mille puhul sobib?: Ilmastikukaitse

Rohkem infot -

Actyva - Mahtu lisav tekstuurisprei "Linfa Solare" 125ml

KEMON ACTYVA LINFA SOLARE

Vegan koostis ja GMO vaba.

Actyva - Mahtu lisav tekstuurisprei "Linfa Solare" 125ml on suurepärane toode juustele, mis soovivad saada rohkem mahtu ja toetust. Selle soolasprei abil on võimalik esile tuua kaunid laines lokid. Toode sisaldab looduslikke koostisosi, mis muudavad juuksed niisutatuks ja kaitsevad neid kahjulike UV-kiirte eest. Olulised toimeained, nagu aloe vera mahl ja patenteeritud VELIAN KOPLEKS, mis koosneb neljast orgaanilisest taimest - kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme, aitavad juukseid tervendada ja tugevdada.

Selle tekstuurisprei kasutamine on väga lihtne. Piisab vaid selle pihustamisest niisketesse juustesse, et saada juurde rohkem mahtu ja volüümi. Kui soovite esile tuua oma juuste loomulikke laines lokke, võite spreid kanda ka kuivadesse juustesse. Toode sisaldab suures osas looduslikke taimi - kokku 84%, mis on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris. 

Lisaks sellele, et tekstuurisprei annab juustele mahtu ja toetust, on see ka vegan koostisega ning GMO-vaba. See tähendab, et toode ei sisalda loomseid koostisosi ega ole geneetiliselt muundatud. See teeb sellest ideaalse valiku neile, kes hindavad loodussõbralikke ja jätkusuutlikke ilutooteid.

Lisaks on tootel Vegan Cosmetic sertifikaadid! Dermatoloogiliselt testitud.

Professionaalseks kasutamiseks

Lihtsad nipid kohevamate juuste saavutamiseks

Kohevad juuksed on paljude naiste soov ja unistus, kuna kohevus lisab juustele volüümi ja mahtu. Õnneks on olemas mitmeid lihtsaid nippe, mis aitavad saavutada soovitud kohevust. Esimene oluline nipp on valida õiged juuksehooldustooted. Kasuta šampoone ja palsameid, mis on spetsiaalselt loodud kohevuse lisamiseks. Sellised tooted sisaldavad sageli koostisaineid, mis tõstavad juuksejuuri ja lisavad volüümi. Samuti võiks kasutada juuksemaski või -õli, mis niisutavad juukseid ja muudavad need tervemaks ning tugevamaks. Stiliseerimisvahenditena kasuta mahtu lisavaid tekstuurispreisid/soolaspreisid.

Teine oluline nipp on föönitamine. Kuigi föönitamine võib juukseid kahjustada, saab selle abil aga samas ka luua kohevust. Föönitades juukseid pea alaspidi suunatud õhuvooluga, aitad tõsta juuste juuri ning see annab kohevust ja volüümi. Samuti võiks föönitamise lõpetada jaheda õhuga, mis aitab säilitada kohevust kauem.

Kolmas nipp kohevate juuste saavutamiseks on kasutada tehnikaid, mis lisavad juustele struktuuri. Näiteks võib proovida juuste juurtel krepitange. Krepitangid tekitavad juustesse lainelise mustri, mis annab neile rohkem volüümi ja kohevust. Samuti võib proovida erinevaid soenguid ja punutisi, mis annavad juustele tekstuuri ning muudavad need kohevamaks.

Neljas nipp on kasutada kuivšampooni. Kuivšampoon on suurepärane abivahend kohevuse lisamiseks kiiresti ja lihtsalt. Seda tuleks pihustada juuste juurtele ning see imab ära liigse rasu ja muudab juuksed kohevamaks. Kuivšampooni saab kasutada ka pesukordade vahel, kui soovid pesukordade vahe pikendada. See aitab hoida juuksed värskena ja kohevamana.

Tooted samas kategoorias