KYO - Juukseid siluv kreem 250ml

Tootekood : 8031387012937

Juukseid siluv kreem, mis aktiveerub soojusega nt. föön ja tangid. Sisaldab glüoksüülhapet, mis toidab ja niisutab juukseid. Lisaks taimseid proteiine, mis eemaldavad säbru ja tänu millele lokkis ning kahus juuksed muutuvad säbruvabaks. Kreem sulgeb ka juukse soomuskihi ning juuksed muutuvad kammitavaks ning siidiselt siledaks

14,70 € 21,00 € 30% (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Jätab juuksed kergelt kammitavaks
Sobivus: Kõikidele juuksetüüpidele
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Lokkis või kahustele juustele
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele
Mille puhul sobib?: Normaalsetele juustele
Mille puhul sobib?: Juuste viimistlemiseks

Rohkem infot -

KYO - Juukseid siluv kreem 250ml

KYO SMOOTH CREAM

KYO - Juukseid siluv kreem 250ml on innovatiivne juuksehooldustoode, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et siluda juukseid. See kreem aktiveerub soojust kasutades, näiteks fööni või tangide abil. Selle koostises sisaldub glüoksüülhape, mis toidab ja niisutab juukseid sügavalt. Lisaks sellele sisaldab kreem ka taimseid proteiine, mis aitavad eemaldada juuste säbrulisust ning muuta lokkis ja kahused juuksed siledaks ja säravaks.

Siluv kreem omab mitmeid kasulikke omadusi juuste hooldamiseks. Esiteks, see sulgeb juukse soomuskihi, mis aitab vältida niiskuse kadu ja kaitseb juukseid väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. See omakorda muudab juuksed kammitavaks ning aitab vähendada pusade teket. Teiseks, kreemi koostises olevad taimsed proteiinid aitavad vähendada juuste säbrulisust ning muuta juuksed siidiselt siledaks ja läikivaks.

Kasutusmugav ja tõhus toode juuste silumiseks ning hooldamiseks. Kreemi saab lihtsasti kasutada näiteks fööni või tangidega stiilimisel. Kreem aktiveerub soojust kasutades ning tungib sügavale juustesse, toites ja niisutades neid samal ajal. See aitab vähendada kuivust ja lõhenenud otste teket ning annab juustele terve ja läikiva väljanägemise. Lisaks sellele on kreemil meeldiv lõhn, mis jääb juustesse püsima pärast kasutamist.

Sobilik kõikidele juuksetüüpidele. See sobib nii sirgetele kui ka lokkis juustele ning aitab vähendada lokkide kahusust. Kreemi regulaarne kasutamine annab juustele elastsuse ja liikuvuse ning muudab need kergesti kammitavaks. Kreem ei jäta juukseid raskeks ega rasvaseks ning ei tekita kleepuvat tunnet.

KYO - Juukseid siluv kreem kasutamine

Kasutamine: levita väike kogus kreemi niisketesse juustesse, mitte maha loputada. Professionaalne toode.

Parim hooldus kahustele juustele - juukseid siluv kreem

Kahused juuksed võivad olla tõeline väljakutse, kuid õige hooldusega on võimalik neid taltsutada ja saavutada kaunis ja sile soeng. Üks parimaid viise kahuste juuste hooldamiseks on kasutada juukseid siluvat kreemi. Juukseid siluv kreem on spetsiaalselt formuleeritud toode, mis aitab kontrollida juuste kahu ning muudab need siidiseks ja siledaks.

Juukseid siluv kreem pakub mitmeid eeliseid kahuste juuste hooldamisel. Esiteks, see aitab vähendada juuste staatilist elektrit, mis sageli kaasneb kahuste juustega. Staatiline elekter võib tekitada juustes segadust ja takkumisi ning tekitada ebamugavustunnet. Siluv kreem aitab tasakaalustada juuste niiskustaset ning vältida staatilise elektri teket, tagades seeläbi siledama ja paremini hallatava soengu.

Teiseks, juukseid siluv kreem muudab juuksed kergemini kammitavaks. Kahused juuksed võivad olla tõeline peavalu, eriti kui neid on raske lahti kammida. Siluv kreem teeb juuksed siledamaks ja vähendab pusade teket, muutes kammimise lihtsamaks ja vähem valulikuks. See on eriti oluline neile, kellel on pikad ja paksud juuksed, mis kipuvad kergesti sassi minema.

Kolmandaks, juukseid siluv kreem annab juustele läike ja sära. Kahused juuksed võivad tihtipeale tunduda tuhmid ja elutud. Siluv kreem sisaldab sageli koostisosi, mis aitavad taastada juuste loomulikku sära ning muudavad need elujõulisemaks ja tervemaks. Sära annab juustele noorusliku ja hoolitsetud välimuse ning aitab kaasa üldisele ilumeelsetele muljele.

Lisaks kreemi kasutamisele võite kaaluda ka teisi meetodeid kahuste juuste hooldamiseks. Näiteks võite proovida kasutada sügavniisutavaid maske või õlisid, mis aitavad niisutada ja toita juukseid sügavuti. Samuti on oluline vältida liigset föönitamist või kuumtöötlust, mis võib kahjustada juukseid veelgi rohkem.

Tooted samas kategoorias