Liiwi Meistrid - Saialille salv mesilasvaha ja lavendliga, 65ml

Tootekood : 4745010247200

Saialille salv, mis on valmistatud saialille õisikutest, baasõlist ja mesilasvahast traditsioonilisel meetodil ning millele on lisatud lavendli eeterlikku õli, on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest. Selle valmistamisel kasutatakse kvaliteetset oliivõli baasõlina.

11,95 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Rahustav
Omadused: Turseid eemaldav
Omadused: Pehmendav
Omadused: Taastav
Omadused: Hooldav
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: Lavendli ekstrakt/õli
Sisaldab: Mesilasvaha
Sisaldab: Saialill
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Liiwi Meistrid - Saialille salv mesilasvaha ja lavendliga, 65ml

Saialille salv mesilasvaha ja lavendliga on tõhus ja looduslik viis nahahoolduseks. See salv on valmistatud saialille õisikutest, baasõlist ja mesilasvahast traditsioonilisel meetodil. Lisaks on sellele lisatud lavendli eeterlikku õli, mis annab salvile meeldiva lõhna ja omab rahustavat toimet nahale.

Saialill on tuntud oma põletikuvastaste omaduste poolest ning seda on juba aastaid kasutatud erinevate nahaprobleemide leevendamiseks. Saialille salv aitab leevendada ärritust, punetust ja sügelust ning soodustab naha paranemist. Samuti on mesilasvaha tuntud oma nahka pehmendavate ja niisutavate omaduste poolest, mis aitab säilitada naha niiskustasakaalu.

Lisaks saialillele ja mesilasvahale sisaldab see salv ka oliivõli, mis on kvaliteetne baasõli. Oliivõli on rikas antioksüdantide ja vitamiinide poolest, mis aitavad nahka toita ja kaitsta. See imendub kergesti nahka ning aitab säilitada selle niiskustasakaalu. Oliivõli muudab ka selle salvi tekstuuri kreemjaks ja kergesti pealekantavaks.

Salvi valmistamiseks kasutatakse traditsioonilist meetodit, mis tagab kõikide koostisosade säilimise ja maksimaalse efektiivsuse. Kuna see salv on 100% looduslik, võib seda kasutada välispidiselt erinevate nahaprobleemide korral. Näiteks võib seda kasutada kuiva naha niisutamiseks, väikeste haavade või põletuste raviks või putukahammustuste leevendamiseks. Salvi võib kanda otse nahale ja seda tuleks masseerida õrnalt, et aidata toimeainetel imenduda.

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Liiwi Meistrid - Saialille salv mesilasvaha ja lavendliga koostisosad

Koostisosad: saialill, oliivõli, mesilasvaha, lavendel

Saialillesalvist

Saialille salv on loodud traditsioonilisel meetodil saialille õisikutest, baasõlist ja mesilasvahast. Mõnikord võib salvi koostisesse lisada ka erinevaid eeterlikke õlisid. Salvi valmistamisel kasutatakse Liiwi Meistrite poolt kvaliteetset oliivõli. Lavendli ja eukalüpti eeterlikud õlid annavad saialillesalvide toodetele täiendavaid aroominüansse. Saialille salv väidetakse omavat nahka niisutavaid ja pehmendavaid omadusi ning aitavat kaitsta nahka päikese eest. Arvatakse, et saialillest valmistatud salvid võivad soodustada kollageeni tootmist nahas, aidata haavade paranemist ning vähendada naha põletikku. Rahvameditsiin ja taimetargad on maininud saialille salvi positiivset mõju akne, nõelamise, tuulerõugete, külmavillide ja veenilaiendite korral.

Oluline teada

Kui teil esineb allergiat saialille või selle taime perekonda kuuluvate taimede vastu, on soovitatav vältida saialille kasutamist või konsulteerida spetsialistiga, kes on selles valdkonnas pädev. Meie piirkonnas leiduvad levinumad saialillega seotud taimed on karikakar, krüsanteem ja ambroosia. Raseduse ja imetamise ajal soovitatakse samuti vältida saialille kasutamist, kuna see võib mõjutada hormoonide taset kehas. Kõik selles rubriigis esitatud nõuanded ja soovitused on ainult informatiivsel eesmärgil ning annavad lühikese ülevaate rahvameditsiinis levinud tavade kohta, mida Liiwi Meistrid ei toeta ega lükka ümber. Saialille salvi kasutamine meditsiinilistel ja/või ravieesmärkidel peaks toimuma ainult teie enda vastutusel, sest Liiwi Meistrite pakutavad tooted ei ole mõeldud ühegi haiguse diagnoosimiseks, raviks ega ennetamiseks.



Tooted samas kategoorias