Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Luksuslik bellessere juukseõli 125 ml

Viide:8020936072850

Aastasadu on taimeõlidel olnud ilumaailmas tähtis roll. Muistsetes ilurituaalides kasutati taimeõlisid nende väärtuslike omaduste tõttu juustele ja nahale.

Inspireerituna iidsetest traditsioonidest on KEMON loonud looduslikest õlidest luksusliku ilunektari juustele – ACTYVA BELLESSERE ÕLI.

30,25 € KM-ga


Rohkem infot

Luksuslik bellessere juukseõli

Actyva Bellessere Oil

Luksuslik ilunektar külmpressitud argaaniaõli ja linaseemneõliga

Õlisid on aastasadu peetud väärtuslikuks osaks ilurituaalidest. Seda just oma rahustavate, kaitsvate, niisutavate ja antioksüdantsete omaduste poolest. Inspireerituna iidsetest traditsioonidest paljastab Actyva tervete juuste saladuse - Bellessere õli.

ILUNEKTAR mis toidab, parandab ja kaitseb kõiki juuksetüüpe. Sisaldab väärtuslikku kombinatsiooni looduslikest õlidest:

  • ARGAANIAÕLI on märkimisväärselt rikas oomega-6-rasvhappe ja E-vitamiini poolest. Täiuslik argaaniaõli toidab juukseid ja samas kaitseb neid väliste rünnakute vastu: UV-kiired, föön, tangid, saastatud õhk jne. Kuivadele juustele annab pehmuse ja toidab neid taselustavalt. Kuna tegemist on külmpressitud õliga ei jäta see juukseid raskeks.

  • LINASEEMNEÕLI pehmendab ja toidab juukseid. Kaitseb juukseid ülemäärase kuivuse eest keemilisel töötlemisel. Väärtuslik liitlane argaaniaõlile, mis annab juustele kerguse ja siidisuse.

 

Actyva ILUNEKTAR on kerge tekstuuriga ja õrna aroomiga, annab unustamatu heaolutunde ja ilu sinu juustele.

Kasutamine: Bellessere õli ehk ilunektar loob sulle kaks võimalust, et anda juustele maagilist ilu.

Enne šampooniga pesu:

  • Kanna õli kuivadele või veidi niisketele juustele 10 minutiks. Seejärel pese juuksed šampooniga. Toimib ideaalselt süvaravina.

  • Sega väike kogus õli šampooni sisse ja pese juukseid. Suurendab šampoonide niisutavaid omadusi.

  • Lisa väike kogus õli värvisegu sisse. Niisutab ideaalselt poorseid ja kuivi juukseid. Samas annab juustele topeltkaitse värvimise ajal.

 

Pärast šampooniga pesu:

  • Levita väike kogus õli niisketesse juustesse ja kuivata juukseid. Muudab juuksed äärmiselt kergeks, pehmeks, elastseks, säravaks, kammitavaks.

  • Kanna õli juba kuivadele juustele. Lisab juustele siidisust ja sära.

Leia meelepärane kasutusviis!

BELLESSERE SARI -  toitev hooldus kuivadele juustele

Õlid on alati olnud tähtis osa ilumaailmas alates selle päris algusaegadest. Kaugest idast kuni Vahemereni on seda kasutatud nahal ja juustel kui väärtuslikku koostisosa ilurituaalidel antioksüdantsete, pehmendava ja kaitsvate omaduste tõttu. Actyva lõi Bellessere õlidel baseeruva liini erinevate multifunktsionaalsete toodetega, mille sisalduses on nii argaaniaõli kui ka linaseemneõli. Selle sarja puhtad tooted sobivad kasutamiseks kogu perele. Nahk jääb õrnalt kaitstud ja sametine ning juuksed terved, pehmed ja säravad.

 

125 ml