Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

LoodusSPA - Sidrunheina kehakoorija 250g

Viide:4744905010127

Sidrunhein on värskendav ja toniseeriv, põletikuvastaste omadustega. Suhkur aitab nahalt surnud rakke õrnalt koorida. Viinamarjaseemneõli, sheavõi ja kookosvõi toidavad ja niisutavad nahka, parandavad naha elastsust ja muudavad naha siidpehmeks. Sidrunheina lopsakas lõhn on vürtsikalt tsitruseline, mis tõstab energiat ja meeleolu.

15,50 € KM-ga


Rohkem infot

Sidrunheina kehakoorija

LoodusSPA kehakoorijad

Sidrunhein on värskendav ja toniseeriv, põletikuvastaste omadustega. Suhkur aitab nahalt surnud rakke õrnalt koorida. Viinamarjaseemneõli, sheavõi ja kookosvõi toidavad ja niisutavad nahka, parandavad naha elastsust ja muudavad naha siidpehmeks. Sidrunheina lopsakas lõhn on vürtsikalt tsitruseline, mis tõstab energiat ja meeleolu.

Looduslik toode, valmistatud Eestis käsitööna

Kasutamine: Kasuta kehakoorijat 1-2 korda nädalas. Kanna koorija pestud nahale, hõõru kergelt ja loputa. Peale kasutamist on nahk toidetud, pehme ja siidine.

Parimad Kehakoorijad: Kuidas Neid Kasutada ja Mida Silmas Pidada

Kehakoorijad on suurepärased abivahendid, mis aitavad saavutada sileda ja pehme naha. Kuid nagu iga ilutoode, on ka kehakoorijatel oma kasutamisjuhised ja piirangud. Selles artiklis vaatleme, kuidas parimaid kehakoorijaid kasutada ning mida tuleks meeles pidada, et saavutada parimad tulemused. Lisaks selgitame, millal kehakoorija kasutamine võib olla vastunäidustatud.

Mis on kehakoorijad ja miks neid kasutada?

Kehakoorijad on tooted, mis sisaldavad väikseid graanuleid või happeid, mida kasutatakse naha puhastamiseks ja surnud naharakkude eemaldamiseks. Need tooted aitavad hoida nahka siledana, stimuleerides uute rakkude teket ja parandades naha tekstuuri. Kehakoorija kasutamine võib anda mitmeid kasulikke eeliseid:

  • Eemaldab surnud naharakud: Kehakoorija aitab eemaldada naha pinnalt surnud naharakud, avades ummistunud poorid ja vähendades mustuse ning rasu kogunemist. See parandab naha tekstuuri ja aitab vältida pooride ummistumist.
  • Stimuleerib vereringet: Koorimine aitab parandada vereringet nahas, mis omakorda toob kaasa parema hapniku ja toitainete varustamise naharakkudele. See aitab nahka tervena hoida ja soodustab uute rakkude kasvu.
  • Suurendab toodete imendumist: Kui kasutate kehakoorijat enne niisutavaid või toitvaid tooteid, aitab see parandada nende imendumist. Koorimine eemaldab naha pinnalt takistused, võimaldades nahal paremini toitaineid omastada.
  • Parandab naha tekstuuri: Regulaarne kehakoorija kasutamine aitab parandada naha tekstuuri, muutes selle siledamaks ja ühtlasemaks. Koorimine võib aidata vähendada ka naha ebatasasusi, nagu armid, venitusarmid või pigmentatsioonihäired.

Nüüd, kui oleme rääkinud kehakoorijate eelistest, vaatame lähemalt, kuidas neid õigesti kasutada.

Kuidas kasutada kehakoorijaid?

Kehakoorijate kasutamine on suhteliselt lihtne, kuid siiski on mõned olulised sammud, mida peaksite järgima, et saavutada parimad tulemused:

  1. Eelnevalt peske nahk: Enne kehakoorija kasutamist peske nahk sooja veega, et avada poorid ja valmistada nahk ette koorimiseks.
  2. Kandke kehakoorija nahale: Võtke väike kogus kehakoorijat käele ja kandke seejärel ühtlaselt kehale. Tehke ringjaid masseerivaid liigutusi, keskendudes eriti probleemsetele piirkondadele, nagu küünarnukid, põlved või kontsad.
  3. Ärge kasutage liiga suurt survet: Olge õrn nahaga ja ärge kasutage liiga suurt survet. Liigne surve võib nahka ärritada ja kahjustada.
  4. Loputage hoolikalt: Pärast kehakoorija kasutamist loputage nahka hoolikalt puhta veega. Veenduge, et kõik koorija jäägid oleksid naha pinnalt eemaldatud.
  5. Niisutage nahka: Pärast kehakoorija kasutamist kandke nahale rikkalikult niisutav kreem või ihupiim. See aitab taastada naha niiskustasakaalu ja lukustab niiskuse, muutes naha pehmeks ja niisutatuks.

Mida silmas pidada kehakoorijate kasutamisel?

Kuigi kehakoorijad võivad olla suurepärased abivahendid naha hooldamiseks, on mõned asjaolud, mida tuleks meeles pidada, et vältida võimalikke probleeme või ebamugavusi:

  1. Ärge kasutage kehakoorijat päikesepõletuse korral: Kui teil on päikesepõletus või nahk on ärritunud päikese käes viibimisest, vältige kehakoorija kasutamist. Põletuse saanud nahk on tundlik ja koorimine võib põhjustada valu ja ärritust.
  2. Vältige kehakoorija kasutamist vigastatud või operatsioonijärgsel nahal: Kui teil on nahal haavad, armid või olete hiljuti läbinud operatsiooni, järgige arsti soovitusi ja vältige kehakoorija kasutamist kahjustatud nahapiirkondades.
  3. Olge ettevaatlik keemilise koorimise ja valgendavate toodetega: Kui te kasutate nahal keemilist koorimist või valgendavaid tooteid, konsulteerige enne kehakoorija kasutamist dermatoloogiga. Mõned koostisosad võivad reageerida keemiliste ühenditega ja põhjustada ärritust või muid nahaprobleeme.
  4. Vältige kehakoorija kasutamist putukahammustuste korral: Kui teil on putukahammustused või nahalööve, vältige nende piirkondade koorimist, kuna see võib põhjustada valu ja ärritust.
  5. Kuulake oma nahka: Olge tähelepanelik oma naha reaktsioonide suhtes kehakoorija kasutamisel. Kui märkate punetust, ärritust või ebamugavust, lõpetage kohe kehakoorija kasutamine ja konsulteerige dermatoloogiga.

Kokkuvõtteks võib öelda, et kehakoorijad on suurepärased vahendid naha sileduse ja tervise hoidmiseks. Nende õige kasutamine võib anda suurepäraseid tulemusi, kuid tuleb meeles pidada ka vastunäidustusi ja järgida juhiseid. Olge oma naha suhtes tähelepanelik ja kuulake selle vajadusi, et saavutada parimad tulemused kehakoorimisel.

Lisainfo: Kuidas valida parim kehakoorija ja millised on parimad kehakoorijad turul? Siit leiate parimad kehakoorijad, mida saate kasutada oma naha hooldamiseks. Olge ettevaatlik, et valiksite toote vastavalt oma nahatüübile ja individuaalsetele vajadustele.