Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

LoodusSPA - Mango kehakoorija 250g

Viide:4744905010110

Mangovõi on imeline kuiva naha pehmendaja. Sheavõi niisutab tõhusalt kuiva nahka. Viinamarjaseemneõli toidab, niisutab ja parandab naha elastsust ning muudab naha siidpehmeks. Suhkur aitab nahka õrnalt koorida eemaldades surnud naharakud. Mango aroom annab meeldivalt magusa ja värskendava lõhnanaudingu!

15,50 € KM-ga


Rohkem infot

Mango kehakoorija

LoodusSPA kehakoorijad

Mangovõi on imeline kuiva naha pehmendaja. Sheavõi niisutab tõhusalt kuiva nahka. Viinamarjaseemneõli toidab, niisutab ja parandab naha elastsust ning muudab naha siidpehmeks. Suhkur aitab nahka õrnalt koorida eemaldades surnud naharakud. Mango aroom annab meeldivalt magusa ja värskendava lõhnanaudingu!

Looduslik toode, valmistatud Eestis käsitööna 

Toode on sobiv veganitele!

Kasutamine: Kasuta kehakoorijat 1-2 korda nädalas. Kanna koorija pestud nahale, hõõru kergelt ja loputa. Peale kasutamist on nahk toidetud, pehme ja siidine.

Koostis: Sucrose(sugar), Vitis Vinifera(Grape)seed oil, Mangifera Indica(Mango) Seed Butter, Butyrospermun Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Parfum(mangoõli)

Kehakoorijad: Parimad viisid nende kasutamiseks ja mida jälgida

Kehakoorijad on suurepärane viis, kuidas saavutada pehme ja särav nahk. Need tooted aitavad eemaldada surnud naharakud ning jätavad naha siledaks ja tervislikuks. Kuid kas teadsite, et on olukordi, kus kehakoorijate kasutamine ei ole soovitatav? Selles artiklis räägin teile parimatest viisidest kehakoorijate kasutamiseks ning sellest, mida tuleks jälgida, et saada parimaid tulemusi.

Miks kasutada kehakoorijat?

Keha koorijate kasutamisel on mitmeid eeliseid. Esiteks aitavad nad eemaldada surnud naharakud, mis võivad nahale tuhmi ja ebatervisliku välimuse anda. Koorimine parandab naha tekstuuri ja muudab selle siledamaks ning pehmemaks. Lisaks sellele kiirendab kehakoorijate kasutamine naha uuenemisprotsessi, kuna see stimuleerib vereringet ja aitab kaasa uute rakkude kasvule. See omakorda toob kaasa nooruslikuma ja sädelevama naha.

Kuidas valida parimat kehakoorijat?

Parima kehakoorija valimisel on oluline arvestada oma nahatüübiga. Kuiva naha korral tasub eelistada õrnemaid kehakoorijaid, mis sisaldavad niisutavaid koostisosi nagu oliiviõli, kookosõli või mandliõli. Rasuse naha puhul võib eelistada koorijaid, mis sisaldavad salitsüülhapet või teepuuõli, kuna need aitavad reguleerida naha rasueritust ja vältida akne teket.

Samuti tasub tähelepanu pöörata koostisosadele. Valige kehakoorijad, mis sisaldavad looduslikke ja nahasõbralikke koostisosi ning vältige tooteid, mis sisaldavad agressiivseid kemikaale või lõhnaaineid. Lisaks on oluline jälgida toote tekstuur ja konsistents, et see vastaks teie eelistustele ja vajadustele.

Kuidas kasutada kehakoorijat?

Keha koorijate kasutamiseks on mõned olulised sammud, mida peaksite järgima, et saada parimaid tulemusi. Esiteks niisutage nahka sooja veega, et avada poorid ja valmistada nahk ette koorimiseks. Seejärel võtke väike kogus kehakoorijat kätele ja masseerige see õrnalt ringjate liigutustega nahale. Vältige liiga tugevat survet, et mitte kahjustada nahka.

Masseerige kehakoorijat nahal umbes 5-10 minutit, keskendudes eriti kuivematele piirkondadele nagu küünarnukid, põlved ja kontsad. Pärast koorimist loputage nahk hoolikalt puhta veega ja kuivatage õrnalt rätikuga. Lõpetuseks kandke nahale niisutav kreem või õli, et hoida nahk pehme ja niisutatuna.

Millal vältida kehakoorijate kasutamist?

Kuigi kehakoorijad on suurepärased vahendid naha hooldamiseks, on olukordi, kus nende kasutamine ei ole soovitatav. Näiteks kui teil on päikesepõletus, tuleks kehakoorijate kasutamine edasi lükata, kuna see võib põhjustada nahale veelgi rohkem ärritust ja ebamugavust. Sama kehtib ka armide, paranevate haavade või hiljuti läbiviidud operatsioonide korral - naha taastumiseks on vaja aega ja rahu.

Samuti peaksid need, kes kasutavad nahka või pigmendilaike valgendavaid kreeme või aineid, vältima kehakoorijate kasutamist. Need koostisained võivad muuta naha tundlikumaks ja koorimine võib põhjustada ebameeldivaid tagajärgi.

Lisaks sellele tuleks kehakoorijate kasutamine vältida enne või pärast naha keemilist koorimist, kuna see võib häirida naha loomulikku taastumisprotsessi.

Järeldus

Kehakoorijad on suurepärased vahendid naha hooldamiseks ja selle tervisliku ja särava välimuse säilitamiseks. Õige kehakoorija valimine ja selle õige kasutamine aitavad saavutada parimaid tulemusi. Siiski on oluline jälgida ka selle kasutamise vastunäidustusi, et vältida ebameeldivaid tagajärgi. Kuulake alati oma nahka ja konsulteerige vajadusel dermatoloogiga, et leida teie nahatüübile sobivaim kehakoorija.

Lõppude lõpuks on kehakoorijate kasutamine suurepärane võimalus hellitada oma nahka ja hoida seda terve ja kaunina. Olge oma keha suhtes tähelepanelik ja nautige parimaid tulemusi, mida kehakoorijad pakuvad.