Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Mähkmekreem tsingi ja puuvillaseemne õliga 75ml

Viide:8717953117366

NAÏF mähkmekreem tsingi ja puuvillaseemne õliga beebi naha hooldamiseks ja mähkmeärrituse ennetamiseks.

Mähkmekreem on rikastatud E-vitamiini, kummeli ja tsingiga.

13,17 € KM-ga


Rohkem infot

Mähkmekreem tsingi ja puuvillaseemne õliga

NAÏF Diaper Cream

Naïf mähkmekreem tsingi ja puuvillaseemne õliga on tehtud looduslikest koostisosadest, mis aitavad ennetada ja taastada beebi nahka mähkmeärrituse puhul. Mähkmekreem on rikastatud E-vitamiini, kummeli ja tsingiga, mis aitavad niisutada beebi kuiva ja tundlikku nahka ning ennetada ärrituse tekkimist mähkmepiirkonnas. Naïf mähkmekreemi on väga mugav ja kerge nahale kanda.

Mähkmekreemil on sama suurepärane lõhn nagu kõikidel teistel Naïf toodetel.

Naïf tooted on dermatoloogiliselt testitud, pH neutraalsed, hüpoallergeensed, säilitusainete vabad.

Ei sisalda PEG, SLS/SLES, fenoksüetanooli, parabeene, mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid.

Leebed ja spetsiaalselt loodud beebidele ja lastele.

Naïf kasutab ainult väga puhtaid, looduslikke ja hooldavaid koostisosasid, mis sobivad väga tundlikule ja ekseemile kalduvale nahale.

Kasutamine: kandke väike kogus kreemi nahale iga mähkmevahetuse ajal.

Koostis: Aqua/ Water, Zinc Oxide, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Gossypium (Herbaceum Cotton Seed) Oil, Methylpropanediol, Sorbitan Isostearate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Parfum/Fragrance, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Magnesium Sulfate, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide.

Mähkmekreem on suurepärane vahend mahkmelööbe raviks ja ennetamiseks, kuid see pole alati vajalik. Kui teie beebi nahk on terve ja ärrituseta, ei pea mähkmekreemi koguaeg kasutama. Kuid kui nahal tekib punetus, kipitus või ärritus, on soovitatav kasutada mähkmekreemi, et leevendada sümptomeid ja aidata nahal paraneda.

Mis on mähkmelööve ja miks see tekib?

Mähkmelööve on nahaärritus, mis esineb beebi pepu piirkonnas, eriti mähkme vahetuspiirkonnas. See võib ilmneda punetuse, villide, haavandite või põletike kujul ning võib olla beebile väga ebamugav ja valulik.

Mähkmelööve tekib tavaliselt mähkme piirkonnas toimuva hõõrdumise, niiskuse ja ärrituse tagajärjel. Beebi õrn nahk võib reageerida uriini, väljaheidete, kunstlike mähkmekreemide või muude nahahooldustoodete kokkupuutele, mis võivad põhjustada nahapõletikku. Lisaks võivad mähkmelöövet soodustada ka muud tegurid, nagu muutused toidus, hammaste tulek ja haigused.

Mähkmelööbe ravi ja ennetamine

Mähkmelööve on kõige parem ennetada ja ravida, järgides teatud hooldus- ja ennetusmeetmeid. Siin on mõned näpunäited mähkmelööbe raviks ja ennetamiseks:

Ravi:

  • Hoidke beebi nahk puhtana ja kuivana. Vahetage mähkmeid regulaarselt, eelistatavalt pärast iga urineerimist või roojamist.
  • Puhastage nahka õrnalt leige veega. Vältige tugevate nahapuhastusvahendite kasutamist, mis võivad ärritust süvendada.
  • Kasutage spetsiaalseid mähkmelöövet leevendavaid kreeme või salve. Valige need, mis sisaldavad nahka rahustavaid ja taastavaid koostisosi, näiteks tsinkoksiidi.
  • Laske beebi pepul rohkem õhku saada. Võimaldage talle õhuvanne ja laske tal vahetevahel ilma mähkmeta olla.