Frantsila - Saialillekreem 60ml

Tootekood : 6416384070012

Nahakudesid taastav ja elustav Soome looduslikest ürtidest valmistatud hooldav näo- ja kehakreem. Sobib kreemitamiseks näole ja kogu kehale. Sobib imikutele,
tundlikule nahale, kiheluse ja lööbe leevendamiseks. Tõhus vahend kõõma puhul.

22,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: GMO-d
Omadused: Taastav
Omadused: Hooldav
Sobivus: Tundlikule nahale
Sobivus: Lastele
Sobivus: Normaalsele nahale
Sobivus: Põletikulisele nahale
Sobivus: Probleemsele nahale
Sisaldab: Saialill
Kellele?: Beebid ja väikelapsed (0-3)
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Kõõm
Mille puhul sobib?: Akne ja vistrikud
Mille puhul sobib?: Dermatiit, ekseem, psoriaas, rosaatsea
Mille puhul sobib?: Tundlikule nahale
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Saialillekreem

Frantsila

Frantsila - Saialillekreem 60ml on nahka taastav ja elustav hooldav näo- ja kehakreem, mis on valmistatud Soome looduslikest ürtidest. See kreem sobib suurepäraselt nii näo kui ka keha kasutamiseks. Lisaks sellele on see sobilik ka imikutele ja tundlikule nahale. Kreem aitab leevendada probleemset ja põletikulist nahka ning vähendab kihelust ja löövet. Lisaks on see väga tõhus vahend kõõma vastu võitlemisel. Saialillekreemi toorained ja valmistus vastavad Euroopa looduskosmeetika standarditele, mis tagab selle kvaliteedi. See kreem ei ole katsetatud loomadel ning ei sisalda loomseid aineid, mineraalõlisid, silikaate, kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning parabeene.

Frantsila saialillekreem on looduslik nahahooldustoode, mis sisaldab ravimtaimede ekstrakte, mis aitavad taastada ja elustada nahka. Selle kreemi koostisosad on hoolikalt valitud, et pakkuda nahale parimat hooldust. Kreemi saialilleekstrakt aitab rahustada nahka ning leevendada põletikku ja ärritust. See on eriti kasulik probleemsele ja põletikulisele nahale ning aitab vähendada lööbeid ja kihelust.

See kreem on mitmekülgne toode, mis sobib kasutamiseks nii näol kui ka kehal. Sellel on nahka niisutav ja pehmendav toime ning see aitab säilitada naha elastsust ja nooruslikkust. Kreem imendub kiiresti ega jäta rasvast kihti, mis muudab selle ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks. Lisaks sellele sobib see suurepäraselt ka imikutele ja tundlikule nahale, kuna ei sisalda ärritavaid koostisosi.

Oluline on märkida, et Frantsila saialillekreemi valmistamisel kasutatakse ainult looduslikke koostisosi ning see vastab Euroopa looduskosmeetika standarditele. See tagab selle toote kvaliteedi ja ohutuse kasutamisel. Kreem ei sisalda loomseid aineid, mineraalõlisid, silikaate, kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning parabeene. See on oluline aspekt paljudele tarbijatele, kes otsivad looduslikke ja keskkonnasõbralikke tooteid.

Frantsila - Saialillekreem koostisosad

Koostisosad: Aqua (vesi), Calendula officinalis*(saialille õlitõmmis), Helianthus annuus*(päevalilleseemneõli), Centaurea cyanus*(rukkilille õievesi), Vitis vinifera (viinamarjaseemneõli), Cetearyl Alcohol (tsetarüülalkohol), Cetearyl Glucoside(tsetearüül glükosiid (kookos, mais)), Simmondsia chinesis* (jojoobiõli), Calendula officinalis*(saialille ekstrakt), Xanthan gum(ksantaanvaik), Coco-Glucoside(kookosglükosiid), Tocopherol (tokoferool, looduslik E-vitamiin), Olea europaea (oliivipuu lehtede ekstrakt), Rosmarinus officinalis (rosmariini ekstrakt), Picea Abies (kuusekasvu ekstrakt), Cananga odorata (ylang ylangi eeterlik õli), Sodium dehydroacetate (naatriumdehüdroatsetaat), Potassium sorbate (kaaliumsorbaat), Sodium benzoate(naatriumbensoaat), Citric acid (sidrunhape), Lactic acid (piimhape), Linalool (eeterliku õli osa).

*Mahe

Toorained ja valmistamine vastab Euroopa looduskosmeetika standarditele.

Ei ole katsetatud loomadel, ei sisalda loomseid aineid, mineraalõlisid, silikaate, kunstlikke lõhna- ja värvaineid, ega parabeene.



Tooted samas kategoorias