Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Good Bubble - Lõhnatu tõhusalt niisutav kehakreem sheavõi ja kookosõliga, 200 ml

Viide:5060376620528

Inglismaal auhinnatud lõhnavaba kreem sobib kasutamiseks allergikutele ja tundliku nahaga beebidele. Sisaldab väga tugevaid ja tõhusaid niisutajaid nagu sheavõi, kookos- ja avokaadiõli.

Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode!

Sobib igapäevaseks kasutamiseks!

7,00 € KM-ga


Rohkem infot

Good Bubble - Lõhnatu tõhusalt niisutav kehakreem sheavõi ja kookosõliga, 200 ml

Toode sobib kasutamiseks allergikutele ja tundliku nahaga beebidele. Sisaldab väga tugevaid ja tõhusaid niisutajaid nagu sheavõi, kookos- ja avokaadiõli.

Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode!

Toode sobib igapäevaseks kasutamiseks. Tootele ei ole lisatud parfüüme ja lõhnaaineid vaid tootele annavad lõhna koostisosad ise. Tootel on iseloomulik sheavõi lõhn.

Ei sisalda sulfaate, parabeene, silikoone, PEG, ftalaate, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ega muid nahale kahjulikke koostisosi!

Good Bubble - Lõhnatu tõhusalt niisutav kehakreem sheavõi ja kookosõliga kasutamine

Kasutamine: Määri masseerivate liigutustega puhtale kehale kuni kreemi imendumiseni.

Good Bubble - Lõhnatu tõhusalt niisutav kehakreem sheavõi ja kookosõliga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Cocos Nucifera, Butyrospermum Parkii, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Kehakreemid aitavad säilitada naha niiskustasakaalu, ennetada kuivust, naha koorumist ning leevendada kuivusest tekkivat sügelust. Lisaks sellele pakuvad kehakreemid ka suurepärast lõõgastust ja meeldivat aroomiteraapiat, mis võib aidata mingilmääral vähendada stressi ja parandada meeleolu. Kehakreemid sobivad igas vanuses inimestele, olenemata nende nahatüübist või soost.

Sellele, kui tihti peaks kehakreemi kasutama, ei ole ühest vastust, kuna see sõltub paljudest teguritest, nagu näiteks nahatüüp, ilmastikutingimused ja elustiil. Üldiselt soovitatakse kehakreemi kasutada vähemalt üks kord päevas, eelistatavalt pärast dušši või vanni, kui nahk on veel niiske. See aitab lukustada niiskuse ja tagab, et kreem imendub sügavamale nahka. 

Loe rohkem erinevatest kehakreemidest meie blogipostitusest