Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Original kapslid 110 tk 55 g

Viide:6430015886643

Biolatte Original - on ehtne ja originaalne piimhappebaktereid sisaldav toidulisand, mis aitab tugevdada organismi vastupanuvõimet. Sobib kasutamiseks soolestikuprobleemide ennetamiseks ja leevendamiseks, sest hoolikalt valitud inimspetsiifilised bakteritüved tugevdavad soolestiku mikrofloorat. Toodab organismis looduslikke antibiootikume.

34,99 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Original kapslid

Piimhappebaktereid sisaldav toidulisand

Biolatte Original on piimhappebaktereid sisaldav toidulisand

BIOLATTE Originali stabiilsus ja hoolikalt valitud inimspetsiifilised bakteritüved on taganud toote edu läbi aastakümnete. Inimspetsiifilised piimhappebakterid on mao- ja sapphapetele vastupidavamad ja kinnituvad paremini käärsoole limaskestale, tasakaalustades läbi selle mikobioomi.

Kõik tüved on saadud filtreerimismeetodil, mis tagab bakterite parema ellujäämise. Kiiresti jagunevad bakterid on maksimaalse efektiivsuse ja kontsentratsiooniga. Kapslit võib ka avada ja manustada toodet pulbrina. BIOLATTE Original sobib ka lastele, kuid kuni 2-aastastele on kohasem  Original-L.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte piimahappebakteritega toidulisandid olid esimesed omalaadsed tooted maailmas. Biolatte Original tootesarja tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.

Koostis/kapsel: Täiteaine (maltodekstriin kartulist, mikrokristalliline tselluloos), želatiin (loomset päritolu), paakumisevastane aine (ränidioksiid, magneesiumstearaat), piimhappebakterid: L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S. thermophilus, E. faecium.

Biolatte Original manustamine

Pidage meeles, et piimhappebaktereid tuleb alati võtta tühja kõhuga, et vältida bakterite viivitust (toiduga jäämist makku). Parima tulemuse saavutamiseks peavad elavad ja taasaktiveerunud bakterid jõudma soolestikku nii kiiresti kui võimalik. Poelettidelt võib leida ka nn happekindlate kapslitega bakteritooteid, mis aga võivad põhjustada tarbetut fermentatsiooni protsessi soolestikus.

Manustamine: 3 kapslit päevas koos veega, ½ tundi enne või peale sööki, mitte söögiga koos. 

Annusepakendite manustamine: 1 annusepakend (5 tavakapsli sisu) päevas koos veega, ½ tundi enne või pärast söömist.

Alla 1a lastele soovitame toodet manustada segades kapslis oleva pulbri vähese vee, rinnapiima või toiduga.

Toode sobib ka rasedatele- ja imetavatele naistele. 

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Koostisosad päevases annuses/ kapslis: mahuaine: maltodekstriin (kartulist), mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumstearaat, piimhappebakterid 4,5E9 cfu: L. casei, L. fermentum, L.acidophilus , S. thermophilus, E. faecium.


Säilitamine: Kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu.

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.

Biolatte Originali sünd ja tootearendus

Biolatte OY on piimhappebaktereid uurinud pikki aastaid. 1983-dal aastal Yves Delatte (Biolatte OY asutaja) eestvedamisel  hakati loomadele andma piimhappebaktereid sisaldavat toitu. Viis aastat kestnud tähelepanuväärsete uurimistulemuste põhjal leidis Yves Delatte esimesena, et kuni 70% vastupanuvõimest peitub soolestikus.

1986 aastal alustas ta piimhappebakterite kasutamist uurima inimestel.  Kuna me kõik oleme imetajad oli loogiline alustada samalaadse seguga, mis leidis kasutust loomade puhul ehk siis piimatööstusest pärinevate piimhappebakterite tüvesid (10E8 CFU/g) segati süsiveskutega.

Esimesed inimestele suunatud tooted pakendati 2,5 grammistesse annuspakenditesse (a 3 x 10E9 cfu) ja müüdi Hollandis nime all Ecologic (1995-2000), Prantsusmaal nime all Lactibiane (1993-2000) ja Soomes nime all Lactibiane/Lactiplus (1995-2000). Klientide soovil alustasime toodete pakendamist ka kapslitesse.

BIOLATTE OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid ei rohkem ega vähem kui üksnes külmutatud jogurti pulbriks. BIOLATTE  oli esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest.

Asutaja algne eesmärk oli leida alternatiiv antibiootikumidele ja otsida vähem agressiivset viisi, mis aitaks inimesi, kes kannatavad krooniliste tervisehäirete all. Tal kulus 20 aastat, et töötada välja õige koostis ning luua elujõuline ja rakenduslik tehnoloogia, selleks et tuua turule suur valik kvaliteetseid tooteid, mis annaksid ka tulemust.

Biolatte probiootikumid on elusad mikroorganismid, mis piisavas koguses manustatuna on tervisele kasulikud. Mainitud tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seentele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.
Kuna probiootikumidel on immuunsüsteemi tugevdamisel nii suur ja tähtis roll, siis on soovitav kasutada Biolatte tooteid mitte ainult haiguste perioodidel vaid see on tõhus abiline sulle kogu aasta vältel

BEEBIDELE SOOVITAME BIOLATTE ORIGINAL-L (ENDISE NIMEGA BIOLATTE BABY BB)