Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Dr. OHHIRA® 3-aastane retsept 12 sordi hapendatud piimhappebakteritega 30tk

Viide:4779033720518

Dr. Ohhira probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest ning on 100% looduslik toidulisand. Dr. Ohhira probiootikumid ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide ja on GMO vabad.

32,00 € KM-ga


Rohkem infot

Dr. OHHIRA 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA 30 kapslit

Tänapäeval on üha laiemalt levinud nn “elustiilihaigused“, mille põhjustajateks peetakse inimeste ebatervislikku elustiili ja toitumist. Dr. Ohhira probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest ning on 100% looduslik toidulisand. Dr. Ohhira probiootikumid ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide ja on GMO vabad.

Üks toode, kolm kasutegurit:

  • 12 liiki erinevat piimhappebakteri eluskultuuri
  • prebiootikumid (looduslikult esinevad prebiootilised toitained on toiduks piimhappebakteritele ning on tähtsad ka soolestiku heaolu jaoks)
  • fermenteeritud taimedes esinevad vitamiinid, antioksüdandid, mineraalid, aminohapped, ensüümid ja orgaanilised happed (aitavad luua jämesooles õiget pH taset)

Dr. OHHIRA® probiootikumid:

  • Normaliseerivad seedetrakti mikrofloorat tänu selles sisalduvale piimhappebakteritele;
  • Leevendavad kõrvetisi ning puhitisi;
  • Tasakaalustavad seedetrakti optimaalse pH taseme;
  • Pärsib haigusi tekitavate bakterite kasvu;
  • Stimuleerib ja tugevdab immuunsüsteemi;
  • Tugevdab keha võimet omandada toitaineid;
  • Sisaldab erinevaid B-grupi vitamiine, antioksüdante, mineraale, aminohappeid, ensüüme ja prebiootikume;
  • Sisaldab ainulaadset elavkultuuri ;
  • Koostisosadena on kasutatud 92 erinevat orgaanilist looduslikku toorainekombinatsiooni (puuviljad, juurviljad, ravimtaimed, seened, merevetikad);
  • Soodustab toitainete, mineraalide ja vitamiinide omastamist organismis.

Dr. Ohhira Kasutamine

Toode on sobilik igas vanuses inimesele. Noorematele kui kolme aastastele on soovitatav pigistada välja kapsli sisu (lämbumisohu tõttu).

Täiskasvanutel ja lastel on soovitatav tarvitada 1-2 kapslit päevas, 40 minutit enne või 2h peale sööki. Peale tuleks juua vett. Tähtis on toituda tasakaalustatult ja elada tervislikult.

NB! Kui te ei ole varem Dr.OHHIRA probiootikume tarbinud siis on mõistlik alustada 1-2 kapslit hommikul ja õhtul esimestel päevadel (ehitamaks üles mikrofloorat), hiljem võite võtta ainult 1 kapsel päevas. Enamus inimestele piisab ühest kapslist päevas.

Ära ületa päevast lubatud kogust.

Kõrvalmõjud: Kui kasulikud bakterid teevad organismi puhastades ja soolestiku keskkonda parandades oma tööd, siis võivad tekkida ajutised kõrvalmõjud nagu kerge puhitus või kõhulahtisus. Kui sellised sümptomid kestavad kauem kui 10 päeva konsulteerige palun oma arstiga.

Koostis:

suhkur (melass, oligosahhariidid), kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinat (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense Mill.) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) lehe- ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm- ja kännasmustika (V.ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika Hizikia fusiforme lehed ja varred, vetika Undaria pinnatifida lehed ja varred, vetika Laminaria japonica lehed ja varred, Bifidobacterium breve ss. breve, Bifidobacterium infantis ss. infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss.jugurti, Lactobacillus plantarum ja Streptococcus thermophilus, värvisafloori (Carthamus tinctorius L.) seemneõli, kammkarbi (Patinopecten yessoensis) kestapulber, taimne emulgaator rasvhapete polüglütserooli estrid, glaseeraine mesilasvaha, toiduvärv ammooniumsulfitkaramell, emulgaator soja letsitiin, želatiin, niiskusesäilitaja glütserool.

Kogus

Pakis on 30 kapslit

Kui tahad teada, mis erinevus on Dr.OHHIRA 3-aasta probiootikumidel ja 5-aasta prebiootilisel pastal?