Allahinnatud! Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega Laienda

Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega

DrOHHIRA DrOHHIRA

4779033720259

Uus

Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega. 100% looduslik vitamiinide, mineraalide ja aminohapete segu, mis toetab ja tasakaalustab seedeelundkonna pH´d ja mikrofloorat.

Rohkem infot

Toode on Mia24.ee laos

54,00 €

.

60,00 € .

-10%

720,00 € / kg

Jaga ja saad 5% sooduskoodi

Pakk pakiautomaati - ainult 3€

Mugav transport - tasuta alates 35€ tellimusest

Kiire tarne - tellimus pannakse teele 1-3 tööpäevaga

Turvaline ostukoht - Mia24.ee on turul alates 2009 aastast

Tagastusõigus - Võite avamata toote tagastada 14 päeva jooksul

Lisa ostukorvi veel 35,00 € eest tooteid ja siis on transport tasuta!

Alates 35€ on saatmine SmartPosti ja Omniva pakiautomaati tasuta!


Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega

Dr. OHHIRA® Prebiootiline Pasta on unikaalne segu järgnevatest koostisainetest:

Probiootikumid. Probiootikumid on inimese soolestiku loomulikku mikrofloorasse kuuluvad kasulikud bakterid, mis suudavad asuda elama inimese organismi ja selle seisundit positiivselt mõjutada.
Prebiootikumide kasvukeskkond. Kääritatud puuviljad, ravimtaimed, juurviljad, vetikad ja seened, mis toidavad probiootikume.
Orgaanilised happed ja muu. Ph taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, toetamaks üldist tervist.
Dr. OHHIRA® OM-X pasta on ülim fermenteeritud prebiootiline toidulisand, millega toita meie seedekulgas asuvaid kasulikke baktereid.

  • 18 aminohapet
  • 10 vitamiini
  • 8 mineraali
  • 4 orgaanilist hapet
  • 5 aastat fermenteeritud

Dr. OHHIRA® prebiootiline pasta (5 aastat fermenteeritud) on toodetud samal viisil kui 3-aasta pikkuse kääritamisprotsessiga Dr. OHHIRA® probiootikumid. Tegelikult on nad vägagi sarnased Dr. OHHIRA® OM-X probiootikumidega – erinevaks teeb nad see, et elusate piimhappebakterite asemel on prebiootilise pasta sees hoopis surnud piimhappebakterid. Selleks, et pasta kotikestesse ilma nende lõhkemiseta pakendada, peab fermenteerimisprotsessi peatama. Fermenteerimise lõpetamiseks kasutatakse kuumutamist, mis tapab elusad piimhappebakterid.
Hea uudis on see, et piimhappebakter Enterococcus faecalis TH10 stimuleerib ka surnult makrofaage ja tugevdab immunsüsteemi. Seda näitavad ka tootjate poolt tehtud vitro uuringud.

Dr. OHHIRA® prebiootiline pasta on ideaalne kõigile, kellel on raskusi kapslite neelamisega (nt vanemad inimesed, lapsed jne). Dr. OHHIRA® prebiootilist pastat võib võtta ka ilma eelneva söögikorrata.

Auhinnatud Originaal retsept (3-aastane retsept) ja Professionaalne retsept (5-aastane retsept) sisaldavad köögiviljaekstrakte, seeni, valitud ürte, puuvilju ja vetikaid, mis on kõik looduslikult kolme kuni viie aasta jooksul fermenteeritud, et välja tuua nende seedimist ja immuunsüsteemi tugevdavad omadused. Valmistatud käsitsi Jaapanis, austusega looduse vastu ja aukartusega teaduse ees.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta kasutamine

Üks kotike päevas 3-7 korda nädalas (vastavalt vajadusele) mis tahes kellaajal.

Suruge kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Ärge segage kuuma joogi ega söögiga. Pärast koti avamist tarvitage kotike kohe ära. Ärge ületage soovitatavat annust.
Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta unikaalsed omadused


Kuulus Jaapani mikrobioloog Dr Ohhira ühendas kaasaegse teaduse iidse Jaapani kääritamiskunstiga, et luua toode, mis erineb kõikidest muudest turul olevatest probiootilistest toidulisanditest.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta on arendatud välja kasutades pikka fermenteermis protsessi, mis kasutab kahteteist piimhappebakterit. Lisaks piimhappebakteritele, mida kasutatakse fermenteerimisprotsessis, arendati välja ka OM-X® pasta. OM-X® pasta on loodud unikaalsest segust, mis koosneb toitainerikastest puuviljadest, juurviljadest, ravimtaimedest, vetikatest ja seentest. Seda unikaalset segu fermenteeritakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat. Nii pikk fermenteerimise protsess loomulikul temperatuuril garanteerib kõige tugevamate bakterite ellujäämise. Samuti tagab see vastupidavuse temperatuurikõikumistele, mis tähendab, et Dr.OHHIRA® probiootikume ei pea säilitama külmkapis – piisab ka toatemperatuurist.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta sisaldab endas ka tõhusaid seedeensüüme. Tegu on tõeliselt elava ja biogeenilise tootega, mille fermenteerimise protsess toodab kasulikke mikrotoiteaineid, sealhulgas meile vajalikke vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Looduslikult esinevad orgaanilised happed edendavad tervet seedimise pH`d ja julgustavad individuaalse mikrofloora kasvu.

Looduse terviklikud toidulisandid on toidud mis on kokku surutud tabletiks, valatud kapslitesse/kotikestesse või pulbristatud. Sõna „terviklik“ viitab sellele, et lõpp-produkt — toidulisand — ei sisalda toitude osasid ega sünteetilisi või isoleeritud vitamiine. Ideaalis, neid toiteaineid sisaldavad toidud ei ole kiiritatud ega sisalda pestitsiidide või herbitsiidide jääke. Terviklikud toidulisandid on ainult ühe sammu kaugusel värskest toidust!

Looduse terviklikud toidulisandid on toidud, mis on rafineerimata või mida pole eelnevalt töödeldud. Terviklikud toidulisandid ja orgaaniline toit aitavad vältida nn keemilist agrikultuuri. Kontseptiks on inimese mõju loodusele minimaliseerida. See põhineb juhtmõttel, et looduslikud tooted on palju tervislikumad kui inimeste poolt manipuleeritud produktid.

Looduse terviklikud toidulisandid toimivad palju paremini kui kunstlikud toidulisandid nagu näiteks multivitamiinid. Põhjus miks looduse terviklikud toidulisandid on palju paremad, kui mitte loodulikud, on väga lihtne: inimese keha tunneb ära toitainete suhtarvu terviklikus toidus ja töötleb neid palju kergemini kui toidulisandeid, mis koosnevad isoleeritud või fraktsioneeritud (füüsikaliste ja keemiliste meetodite abil osadeks lahutatud segud) toitainetest. Keha tunneb tervikliku toidu toitaineid ära kui toidu ja seetõttu on võimeline seda palju efektiivsemalt metaboliseerima ja kasutama.

Sünergia on samuti väga oluline terviklike toidulisandite osa. Koostisained peaksid töötama sünergias ehk tegema omavahel koostööd. Nii tõhustavad nad üksteise imendumist ning efektiivsust. Dr.OHHIRA® probiootikumide fermenteerimise protsess saavutab selle, sest kasutab sajandeid vana tarkust, mis keskendub looduse enda sünergilistele omadustele.

Dr. Ohhira mitmeaastane fermenteerimisprotsess

Fermenteerimine on protsess, mille käigus bakterid (või teised mikroorganismid) lagundavad ained keemiliselt kasutatavateks lõpp-produktideks. Inimese seedekulglas fermenteerivad või seedivad bakterid toiduaineid, nii et nendest saavad post-biootilised metaboliidid.
Dr.OHHIRA® fermenteerimisprotsess imiteerib inimese seedekulglas toimuvat fermenteerimist. Protsess algab kaheteistkümnest erinevast probiootilisest bakteritüvest. Seejärel lisatakse vastavalt sobivale aastaajale fermenteerimis tünnidesse erinevat orgaaniliselt kasvatatud taimematerjali, mis pakub probiootiliste bakterite jaoks toitainerikast segu.
Probiootilised bakterid eelistavad toituda mitteseeduvatest taimsetest süsivesikutest (kiudained). Suur hulk erinevat tüüpi kiudaineid toetab suurema hulga erinevate probiootiliste bakterite kasvu ja vohamist. See tagab probiootilise mitmekesisuse.

Kogus

Pakend – 30 kotikest x 2,5 g
Netto – 75 g

Kui tahad teada, mis erinevus on Dr.OHHIRA 3-aasta probiootikumidel ja 5-aasta prebiootilisel pastal?

Ei sisaldakunstlikke säilitusaineid
Ei sisaldakunstlikke maitseaineid
Ei sisaldakunstlikke värvaineid
Ei sisaldaGMO-d
SisaldabProbiootikumid
SisaldabPrebiootikumid
SisaldabEnsüüme
OlekPasta
Kellele?Seeniorid
Kellele?Täiskasvanud
Millisele keha piirkonnale?Närvid
Millisele keha piirkonnale?Nahk
Millisele keha piirkonnale?Seedimine ja ainevahetus
Millisele keha piirkonnale?Immuunsus
Mille puhul sobib?Kõhulahtisus
Mille puhul sobib?Vitamiinide, mineraalide imendumine
Mille puhul sobib?Akne ja vistrikud
Mille puhul sobib?Meeleoluhäired ja stress
Mille puhul sobib?Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?Ainevahetus ja seedimine
Mille puhul sobib?Mikrofloora toetamine
Mille puhul sobib?Pärmseen
Mille puhul sobib?Väsimus
Mille puhul sobib?Allergia
Mille puhul sobib?Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?Dermatiit, ekseem, psoriaas, rosaatsea
Mille puhul sobib?Külmetus
Mille puhul sobib?Organismi tugevdamine
Mille puhul sobib?Nohu
Mille puhul sobib?Kõhukinnisus
Mille puhul sobib?Põletikud
Toote puhtusLooduslik toode

Probiootikumid on elusad mikroorganismid, mis on piisavas koguses manustatuna tervisele kasulikud!

Probiootikumide all mõeldakse enamasti piimhapet tootvaid baktereid, näiteks laktobatsille ja bifidobaktereid, mis annavad tulemusi soolestiku mikrofloora tasakaalustamisel. 

Peamiselt inimese une ajal tegelevad bakterid organismis paljunemise, toidu pärast võitlemise, toidu seedimise, toksiinide lagundamise ja vitamiinide, mineraalide, valkude, rasvade, antioksüdantide ja põletikuvastaste ainete eraldamisega verre, et toita ja kaitsta peremeesorganismi (inimest). Need sõbralikud bakterid lagundavad nt suhkruid, tärklist ja süsivesikuid toitaineteks, et keha saaks neid kergesti omastada ja energiaks muuta. 

Probiootikume soovitatakse võtta:

  • Profülaktiliste kuuridena sügis-talvisel ajal, et tugevdada immuunsust ja ennetada külmetusi. Kuuri pikkus võiks olla 2 nädalat kuni 1 kuu, kuure on soovitatav korrata. Probiootikume soovitatakse võtta pool tundi enne või pärast sööki ning mitte koos kuuma joogiga, mis võiks kahjustada probiootikumi elujõudu.
  • Külmetuse ajal , et lühendada külmetuse kulgu ja vähendada külmetuse sümptomeid. 
  • Profülaktiliste kuuridena pingelistel perioodidel, et tugevdada immuunsust.
  • Profülaktilise kuurina enne reisile minekut (eriti troopilistesse piirkondadesse), et reisi ajal toetada organismi ja ennetada kõhuhädasid.
  • Antibiootikumi kuuri ajal, et aidata kiirendada normaalse mikrofloora taastumist. Anti- ja probiootikumide ei tohi võtta samal ajal, vaid manustamise vahel peab olema 2-3 tundi, kuna antibiootikumid takistavad kõikide mikroobide elutegevust. Pärast antibiootikumikuuri võiks jätkata probiootikumide võtmist veel vähemalt kaks nädalat.

Kui tahad rohkem infot saada probiootikumide kohta, siis soovitame sul kindlasti lugeda järgnevaid artikleid:

Tellimuse postitamise kiirus


Kui toote juurde on märgitud " Mia24.ee laos " - siis saame piisava laokoguse korral ka samal või järgneval tööpäeval tellimuse teele saata.


Kui toote juures on märgitud " Partnerettevõtte laos ", siis kulub postitamiseni üldjuhul 1-3 tööpäeva. Kui tarne osutub pikemaks, kui 3 tööpäeva, siis antakse sellest kindlasti Teile teada.

Transpordivalikud


Mia24.ee e-poes saate valida järgnevate transpordiviiside vahel:

  • SmartPosti pakiautomaati
  • Omniva pakiautomaati
  • Omniva postkontorisse
  • SmartKULLER kullerteenusega koju
  • Ise Mia24.ee kontorisse järgitulemine (Keila, Paldiski mnt 19)

Transpordihinnad

Meie transpordi hinnastamine on hetkel lihtne:
  • SmartPosti pakiautomaati - 3 EUR ja alates 35 EUR tasuta
  • Omniva pakiautomaati - 3 EUR ja alates 35 EUR tasuta
  • Omniva postkontorisse - 6 EUR
  • SmartKULLERi kulleriga - 6 EUR

Maksmisvõimalused

Praegusel hetkel saate maksmiseks kasutada järgnevaid võimalusi:

  • Swedpanga pangalink
  • SEB pangalink
  • LHV pangalink
  • Pangaülekanne
  • Ise järgi tulemisel Mia24.ee kontoris pangakaardiga või sularahas

Dr.Ohhira toidulisandid ja nahahooldus


Dr. Iichiroh Ohhira, auhinnatud mikrobioloog ja Dr. OHHIRA® probiootiliste preparaatide väljatöötaja, sündis 1936. aastal Jaapanis Osakas. Ta õppis Okayama ülikoolis ning omandas oma esimese teaduskraadi põllumajanduse alal. Pärast ülikooli lõpetamist töötas Dr. Ohhira maastikuarhitektina, mille käigus puutus ta esimest korda kokku piimhappebakteritega.


Dr.Ohhira toidulisandite alguslugu


Maastikuarhitektikarjääri alguses määrati Dr. Iichiroh Ohhira töötama Malaisiasse kavandatava suurprojektiga, kus ta pärast kohalikult valmistatud joogi tarvitamist haigeks jäi. Seedehäirete leevendamiseks pakkus üks kohalik talle „maagilist eliksiiri”, mis tema halva enesetunde üllatuslikult kiiresti kaotas ning samas temas professionaalset huvi tekitas. Millega siis tegemist oli?


Ta naasis Okayama ülikooli, et omandada mikrobioloogikraad. Oma edasiste õpingute käigus ning pärast neid, omandanuna doktorikraadi mikrobioloogias, jätkas Dr. Ohhira selle „maagilise eliksiiri” uurimist. Ta avastas, et tegemist oli fermenteeritud joogiga, mis sisaldas erinevaid piimhappebakterite tüvesid. Ta avastas ka, et joogis leiduvate piinhappebakterite toime oli nii tugev tänu aastatepikkusele loomulikul temperatuuril fermenteerimisele, mille käigus tugevamad bakterid tugevamaks said ning nõrgemad hävisid.


Kuidas sündisid Dr.Ohhira tooted


Dr.Ohhira toidulisandid ja probiootikumid Mia24.ee e-poest


Pärast enam kui kümme aastat kestnud teadusuuringuid järeldasid Dr. Iichiroh Ohhira ja tema uurimisgrupp Okayama ülikoolist, et mõistavad piimhappebakterite saladusi piisavalt, ning on valmis alustama tööd, et salapärase segu koostisaineid ise valmistada, et ka teistele inimestele kättesaadavaks teha Dr. Ohhirat aastaid varem aidanud segu ravitoime. Selline ongi tuntud Dr. OHHIRA® probiootiliste preparaatide tagasihoidlik alguslugu.


1991. aastal auhindas Jaapani piimateaduse assotsiatsioon Dr. Ohhirat tema artikli eest, mis keskendus erilisele piimhappebakteri tüvele: E. faecalis TH10. See tüvi oli kõigist teistest bakterioloogidele tuntud piimhappebakterite tüvedest 6,25 korda tugevam. Dr. Ohhira teadmistejanu viis ta edasiste piimhappebaktereid käsitlevate uuringute juurde. Ta omandas ka Jaapani Azabu ülikoolist veterinaarmeditsiini doktorikraadi. Dr. Ohhira on enam kui 20 piimhappebakterite kohta avaldatud teadusartikli autor või kaasautor. Tema peamised uurimisvaldkonnad on järgmised:



  • Piimhappebaktereid ja teisi kasulikke mikroorganisme sisaldavate allergiavastaste toitude alane uurimis- ja arendustöö.

  • Kemikaalivaba orgaanilise taime- ja puuviljakasvatuse edendamine, sealhulgas viljumisega seotud probleemide ennetamine piimhappebakterite ja erinevate kasulike mikroorganismide abil.

  • Kemikaalivabade golfiradade alane uurimistöö piimhappebakterite ja erinevate kasulike mikroorganismide abil.


Dr.Ohhira tooted


Kõige populaarsemad Dr.Ohhira tooted on kindlasti järgmised


Dr.Ohhira sissevõetav kollageen


Dr. Ohhira poolt pakutud kollageenijook – on tervise, ilu ja nooruse valem:



  • elastne, nooruslik ja särav nahk;

  • painduvad, elastsed liigesed;

  • maksimaalne töövõime ja energilisus kogu tööpäeva jooksul;

  • hea enesetunne ja nooruse pikenemine.


Kollageenjook - puhas looduslik ilu ja nooruse saladus, mis töötab seestpoolt väljapoole!


7,75 g mere päritoluga kollageeni (I, II ja III tüüp) – Kollageen on inimorganismi kõige tähtsam valk. Ta moodustab 30% kõikidest valkudest ning 70% naha valkude massist. Selle tulemusena peegelduvad kõige rohkem nahas ja organismis toimuvate kollageeni kvaliteedi ja koguse muudatused.


Kollageen esineb samal ajal nii ehitusmaterjalina, kui liimina, mis formeerib organismi kõiki rakke samuti tagab kudede ja organite tugevust, prinkust ja elastsust. Kollageen vastutab rakkude ja organite ning rakkude ja peaaju vaheliste informatiivsete sidemete eest, osaleb organismi kõigis eluliselt tähtsates protsessides.


Laste ja noorte inimeste organismis uuenevad kollageeni kiud pidevalt. Kuid umbes 25-aastast alates hakkab inimese organism iga aasta kaotama u. 1,5% naturaalset kollageeni. 35-aastaseks saamiseks jääb meie organismis umbes 15%, ning 45-aastaseks – 30% kollageeni puudu. Derma rakkudevahelise aine uuenemine aeglustub, rakud kaotavad niiskust, seetõttu hakkab organism vananema ning tema funktsioonid hääbuvad. Niipea kui organism kaotab võimet kollageeni produtseerimiseks, kajastub see eesotsas naha seisundis. Tekivad kortsud, venitusarmid, nahk muutub kuivaks, ilmneb elujõu üldine langus.


Dr.Ohhira probiootikumid


Dr. Ohhira probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest ning on 100% looduslik toidulisand. Dr. Ohhira probiootikumid ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide ja on GMO vabad.


DR. OHHIRA® PROBIOOTIKUMID:



  • Normaliseerivad seedetrakti mikrofloorat tänu selles sisalduvale piimhappebakteritele;

  • Leevendavad kõrvetisi ning puhitisi;

  • Tasakaalustavad seedetrakti optimaalse pH taseme;

  • Pärsib haigusi tekitavate bakterite kasvu;

  • Stimuleerib ja tugevdab immuunsüsteemi;

  • Tugevdab keha võimet omandada toitaineid;

  • Sisaldab erinevaid B-grupi vitamiine, antioksüdante, mineraale, aminohappeid, ensüüme ja prebiootikume;

  • Sisaldab ainulaadset elavkultuuri ;

  • Koostisosadena on kasutatud 92 erinevat orgaanilist looduslikku toorainekombinatsiooni (puuviljad, juurviljad, ravimtaimed, seened, merevetikad);

  • Soodustab toitainete, mineraalide ja vitamiinide omastamist organismis.




Dr. Ohhira mitmeaastane fermenteerimisprotsess


Fermenteerimine on protsess, mille käigus bakterid (või teised mikroorganismid) lagundavad ained keemiliselt kasutatavateks lõpp-produktideks. Inimese seedekulglas fermenteerivad või seedivad bakterid toiduaineid, nii et nendest saavad post-biootilised metaboliidid.
Dr.OHHIRA® fermenteerimisprotsess imiteerib inimese seedekulglas toimuvat fermenteerimist. Protsess algab kaheteistkümnest erinevast probiootilisest bakteritüvest. Seejärel lisatakse vastavalt sobivale aastaajale fermenteerimis tünnidesse erinevat orgaaniliselt kasvatatud taimematerjali, mis pakub probiootiliste bakterite jaoks toitainerikast segu.
Probiootilised bakterid eelistavad toituda mitteseeduvatest taimsetest süsivesikutest (kiudained). Suur hulk erinevat tüüpi kiudaineid toetab suurema hulga erinevate probiootiliste bakterite kasvu ja vohamist. See tagab probiootilise mitmekesisuse.


Dr.Ohhira uurimused


Dr. Iichiroh Ohhira on New Yorgi teaduste akadeemia, Jaapani bakterioloogiaühingu, Jaapani tervisliku ja toitainerikka toidu liidu, Jaapani pruuliühingu, Jaapani toiduteaduse ja -tehnoloogia ühingu, Jaapani toidumikrobioloogia ühingu, Jaapani bioteaduste, biotehnoloogia ja agrokeema ühingu, Jaapani piimateaduse ühingu, Jaapani mullateaduse ja taimetoitainete ühingu, Jaapani piimhappebakteriühingu, Jaapani veterinaarteaduse ühingu, Jaapani viroloogiaühingu ning antibakteriaalsete ja antifungaalsete ainete ühingu tunnustatud liige. Ta on andnud loenguid Jaapani, Korea ja Malaisia ülikoolides ning töötanud konsultandina erinevate Hiina valitsusasutuste juures. Ta on maineka Gusi auhinna laureaat.


Kas Dr.OHHIRA® toidulisandeid võib tarvitada raseduse ja imetamise ajal?


Jah, Dr.OHHIRA® toidulisandid on sobilikud nii rasedatele kui ka imetavatele emadele


Kas lastele võib anda Dr.OHHIRA® probiootikume?


Jah, lastele võib anda Dr.OHHIRA® probiootikume alates 1 päeva vanuselt. Väike lapsele kuni 3 aastasele tuleks kapsli sisu välja pigistada ja panna kas söögi või joogi sisse mis ei ole kuum või lihtsalt niisama anda, koguseks 1 kapsel päevas. Vanematele kui 3-aastastele lastele käib manustamine samamoodi nagu täiskasvanutel.