Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bema Hair Pro - Volüümi andev šampoon 200 ml

Viide:8010047113573 (BEMA1357)

Looduslik šampoon puhastab ja toidab rikkalikult. Tugevdab juuksestruktuuri ja lisab juustele volüümi. Baobabi lehe ekstrakt, oliiviõli ja makadaamiaõli sügavniisutavad juust.

200 ml

16,20 € KM-ga


Rohkem infot

Looduslik volüümi andev šampoon

Bema Hair Pro

Šampoon puhastab ja toidab rikkalikult. Tugevdab juuksestruktuuri ja lisab juustele volüümi. Baobabi lehe ekstrakt,oliiviõli ja makadaamiaõli sügavniisutavad juust. Innovaatiline emulsioon acai marjadest ja passioniviljast aitab tugevalt vähendada peanaha kuivust, mistõttu juuksed saavad juurde jõudu, volüümi ja sära. Toimet tõhustavad mahe saialill ja lavendli destillaat.

Kasutamine: kanna hoolikalt niisketele või märgadele juustele. Masseeri õrnalt. Lase mõjuda 2-3 minutit, loputa. Välispidiseks kasutamiseks.

Koostis: Calendula Officinalis Flower Water*(saialille lillevesi e. hüdrosool), Lavandula Angustifolia* (Lavendli lillevesi e. hüdrosool) Flower Water, Aqua/Water, Ammonium Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Chloride, Sodium Coco-Sulfate, CocoGlucoside, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Passiflora Edulis Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Glyceryl Oleate, Olea Europaea* (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Hydrolyzed Rice Protein, Dicaprylyl Ether , Lauryl Alcohol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum/Fragrance**, Limonene***

*Orgaanilisest mahepõllundusest

100% looduslik toode. Ei sisalda SLS/SLES, parabeene, värvaineid, alkoholi, lahusteid, geneetiliselt muundatud ega loomseid koostisaineid. Dermatoloogiliselt ja mikrobioloogiliselt testitud, ei ole katsetatud loomade peal. Testitud nikli, kroomi ja koobalti suhtes, et vältida nahaallergiate riski.

Info koostisosade kohta

ALS-i ehk ammooniumlaurüülsulfaati (Ammonium lauryl sulfate) peetakse oluliselt vähem ärritavaks kui SLS-i (Sodium Lauryl Sulfate). Skaalal 0-10, kus vee potentsiaalne ärritavus on 0 ja SLS-i puhul 10, on ALS-i hinnang 4, mis on märgatavalt palju vähem ärritav kui SLS.

200 ml