Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Odraorase pulber 125g

Viide:3830052951183

Oder (Hordeum vulgare) on üks vanimaid taimi, mida on tööstuslikult kasvatatud. Seda sõid juba gladiaatorid, et olla tugevad ja vastupidavad. Kuigi odraterad sisaldavad gluteeni, sobivad võrsed toiduks ka gluteenitalumatusega inimestele. Sobib ka veganitele. 

9,45 € KM-ga


Rohkem infot

Odraorase pulber 

Odravõrsed on rikkaliku klorofülli sisaldusega ja neutrali­seerivad happelisust. Need sisaldavad P4D1 proteiini, mis suudab parandada juba tekkinud DNA-kahjustusi. Odraoras võib ennetada rakkude vananemist ning kiirendada nende uuenemist.

Aitab organismi puhastada, sealjuures verest raske­metallide jääke eemaldada. Toime on sarnane spirulina ja klorella omale, kuid odraoras sobib ka lastele ning kilpnäärme ületalitluse korral.

Odraoras sisaldab palju elutähtsaid toitaineid – selles on 30 korda rohkem B1 vitamiini kui piimas, 5 korda rohkem rauda kui spinatis, 11 korda rohkem kaltsiumit kui piimas, 7 korda rohkem C-vitamiini kui apelsinides. See sisaldab 20 aminohapet, sealhulgas üheksat asendamatut aminohapet.

Odraoras imendub hästi ja parandab seedimist, seedekulglast saab organism kätte kõik toitaineid ning kiudained aitavad kaasa seedimise tööle.

Koostisosad: Odraorase (Hordeum vulgare) pulber

Kasutamine: 4-10g (1-2tl) päevas lisandina mahlale, jogurtile või smuutile.

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Päritolumaa: Hiina. Pakendatud Sloveenias.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Ei ole soovitatav tarbida raseduse ega imetamisel ajal.