Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Maarjaohaka pulber 100g

Viide:3830052954863

Harilik maarjaohakas ehk maarjaohakas (Silybum marianum) on korvõieliste sugukonda kuuluv taimeliik. Droogina kasutatakse maarjaohaka vilju ja hariliku maarjaohaka ürti, need kuivatatakse ja jahvatatakse. Maarjaohaka ekstrakt aitab kaasa maksarakkude uuenemisele, toksiinide eemaldamisele maksast ning maksa funktsiooni toetamisele.

4,15 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Maarjaohaka pulber 100g

Maarjaohakas on absoluutne ime! Kuna seda on traditsioonilises meditsiinis juba sajandeid kasutatud, pole ime, et see on tänapäevalgi väga hinnatud. Muistsed kreeklased ja roomlased kasutasid maarjaohakat nii maksaprobleemide leevendamiseks kui maohammustuste raviks. Keskajal kasutati maarjaohakat vastumürgina seenemürgituse korral. Selle uskumatud omadused on muutnud selle paljude ravimite põhikomponendiks.

See ei ole veel kõik - tänu oma põletikuvastasele ja vananemisvastasele toimele on maarjaohakas jõudnud ka nahahooldustoodetesse. Paljud kreemid ja looduslikud nahahooldusvahendid sisaldavad maarjaohakat ühe komponendina. Lisaks sellele on see tänu oma seedimist ja organismi puhastust soodustavale võimele hädavajalik kõigile, kes soovivad parandada oma üldist tervist. 

Maarjaohakas on täis mitmesuguseid bioaktiivseid aineid ja mikroelemente, nagu bioflavonoidid, linool- ja linoleenhape, karotenoidid, tsink, vask, seleen, vitamiinid ja aminohapped. Kõigist neist toitainetest on silimariin kõige kasulikum flavonoidikompleks nimega silimariin, mis vastutab rakumembraanide ja rakkude ainevahetuse kaitsmise eest. Silimariinil on võime takistada toksiinide kogunemist rakkudesse, soodustada jääkainete väljutamist organismist, suurendada toksiine blokeerivate ensüümide tootmist ja tal on põletikuvastased omadused. Silimariini sisaldavat taimset maarjaohakat kasutatakse laialdaselt erinevate haiguste, näiteks maksa- ja sapihaiguste, nahahaiguste, vähi ja muude haiguste raviks ning selle suurepärase toime on tõestatud.

Lisage maarjaohakas oma igapäevarutiini - teie keha tänab teid selle eest!

Loe lähemalt Maarjaohaka kohta meie blogist

Koostisosad: 100% maarjaohaka (Silybum marianum) pulber.

Võib sisaldada pähklitesinepiseemneteseesami ja maisi jääke. 

Nature’s Finest - Maarjaohaka pulber kasutamine

Kasutamine: soovituslik päevane kogus on 1tl (3g) segada vee, smuuti, mahla või teega.

Toitumisalane teave

100g kohta

Energiasisaldus

1079kJ/261kcal

Rasvad

7,18g

   - millest küllastunud

1,49g

Süsivesikud

3,62g

   - millest suhkrud

2,53g

Kiudained

46,6g

Valgud

22,3g

Sool

<0,03g

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas!