Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Moringa pulber 250g

Viide:3830052951541

Moringa kui supertoit pakub organismile olulisi toitaineid. Moringat on traditsiooniliselt kasutatud paljudes kultuurides toidulaua rikastamiseks. Moringa ehk õli-rõikapuu (Moringa Oleifera Lam.), tuntud ka kui “imepuu”, on kõrgelt hinnatud ja oma mitmekülgsete omaduste tõttu kasutuses juba tuhandeid aastaid.

19,25 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Moringa pulber 250g

Nature’s Finest

Moringa kui supertoit pakub organismile olulisi toitaineid. Moringat on traditsiooniliselt kasutatud paljudes kultuurides toidulaua rikastamiseks. Moringa ehk õli-rõikapuu (Moringa Oleifera Lam.), tuntud ka kui “imepuu”, on kõrgelt hinnatud ja oma mitmekülgsete omaduste tõttu kasutuses juba tuhandeid aastaid. Moringa on pärit Põhja-Indiast ja levinud ka teistes troopilistes ja subtroopilistes piirkondades üle maailma. Kasutatakse kõiki taime osi nii kulinaarias kui pärimusmeditsiinis. Moringa lehed on söödavad ja neid võib kasutada toiduvalmistamisel või valmistada nendest teed või pulbrit. Moringa pulber sobib smuutidesse, suppidesse, salatitele.

Moringa on:

  • Kõrge toiteväärtusega
  • Immuunsust toetav
  • Organismi puhastav

Moringa puu lehed sisaldavad 90 erinevat toitainet ja 46 erinevat antioksüdanti. Erakordselt kõrge toiteväärtusega Moringa stimuleerib kogu organismisüsteemi, tõstab energiataset ning vastupidavust välismõjutustele. Bioaktiivsete ühendite poolest rikas moringa aitab kaasa organismi ainevahetusprotsessile tõstes immuunsust ning väljutades organismist jääkaineid. Antioksüdandid katkestavad vabade radikaalide poolt alustatud ahelreaktsioone, mis pidurdavad liighappelise keskkonna tekkimist organismis.

Koostisosad: moringa lehe pulber (Moringa Olifera).

Toitumisalane teave

100g kohta

Energiasisaldus

309kcal/1278kJ

Rasvad

7,5g

   - millest küllastunud

3g

Süsivesikud

21g

   - millest suhkrud

9,2g

Kiudained

33g

Valgud

23g

Sool

0,4g

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Päritolumaa: India. Pakendatud Sloveenias.

Kõik, mida peate teadma Moringa pulbri kohta

Moringa pulber on looduslik toidulisand, mis on saadud Moringa oleifera puu lehtedest. See puu on pärit Indiast ja sellel on uskumatud tervendavad omadused. Moringa pulber on muutumas üha populaarsemaks tänu oma kõrgele toiteväärtusele ja mitmekülgsetele kasutusvõimalustele. Järgnevalt uurime lähemalt Moringa pulbri eeliseid, kasutusviise ja peamisi ettevaatusabinõusid.

Mis on Moringa pulber?

Moringa oleifera on taim, mida tuntakse ka kui "imede puud". Selle iga osa on kasulik ja täisväärtuslik. Kõige suurem toitainete ja elujõuväärtus on Moringa puu lehtedes. Nende lehtede kuivatamisel ja jahvatamisel saadakse Moringa pulber. See pulber sisaldab rikkalikult proteiini, kiudaineid, vitamiine ja mineraalaineid, mis teeb sellest suurepärase toidulisandi.

Moringa pulbri kasulikkus

Kõrge toiteväärtus

Moringa pulber on äärmiselt toitainerikas. See sisaldab rohkelt proteiini, kiudaineid ja erinevaid vitamiine ning mineraalaineid. Näiteks sisaldab 100 g Moringa pulbrit umbes 24 g valke, 29,5 g kiudaineid ja mitmeid olulisi vitamiine nagu A-, B- ja C-vitamiin. Samuti on selles rohkesti kaltsiumi, rauda, magneesiumi ja kaaliumi.

Energia ja vastupidavuse suurendamine

Moringa pulber on suurepärane energiaallikas. Selle rikkalik toiteväärtus aitab suurendada energiataset ja vastupidavust. See on eriti kasulik sportlastele ja aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele.

Rahustav toime

Lisaks energiat andmisele on Moringa pulbril ka rahustav toime. Selle tarbimine võib aidata leevendada stressi, ärevust ja parandada une kvaliteeti. Moringa pulber sisaldab looduslikke ühendeid, mis toetavad närvisüsteemi tervist ja aitavad lõõgastuda.

Kuidas kasutada Moringa pulbrit?

Moringa pulbrit saab lisada mitmesugustele toitudele ja jookidele. Siin on mõned ideed selle kasutamiseks:

  1. Smuutid: Lisage 1 tl Moringa pulbrit oma igapäevasesse smuutisse, et suurendada selle toiteväärtust ja saada energialaeng.
  2. Salatid: Puistake Moringa pulbrit salatile, et anda sellele ekstra vitamiinilaks.
  3. Supid: Segage Moringa pulber supi sisse, et suurendada selle tervislikkust ja toitainesisaldust.
  4. Taimetee: Lisage Moringa pulbrit oma lemmiktaimeteede hulka, et saada selle kasulikke omadusi.
  5. Hommikusöögid: Lisage Moringa pulbrit pudrule, müslile või jogurtile, et anda neile lisaväärtust.

Ettevaatusabinõud ja kõrvaltoimed

Kuigi Moringa pulber on üldiselt ohutu tarbida, on mõned ettevaatusabinõud, mida peaks meeles pidama:

  1. Annustamine: Järgige soovitatud annustamisjuhiseid ja ärge ületage päevast tarbimist. Liigne tarbimine võib põhjustada seedehäireid.
  2. Kvaliteet: Veenduge, et ostaksite kvaliteetse ja usaldusväärse allika Moringa pulbrit. Kontrollige pakendit ja veenduge, et see vastab standarditele.
  3. Allergiad: Mõned inimesed võivad olla allergilised Moringa pulbri suhtes. Kui teil tekib allergiline reaktsioon, lõpetage selle kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Kes peaksid kasutama Moringa pulbrit?

Moringa pulber sobib peaaegu kõigile, kes soovivad suurendada oma toitainete tarbimist ja tervisealaseid eeliseid. Siiski on mõned rühmad, kes võivad eriti kasu saada Moringa pulbri tarbimisest:

  1. Sportlased: Moringa pulber aitab suurendada energiataset ja vastupidavust, mis on eriti oluline sportlastele.
  2. Taimetoitlased ja veganid: Moringa pulber sisaldab rohkelt proteiini ja teisi olulisi toitaineid, mis võivad olla taimetoitlaste ja veganite jaoks olulised.
  3. Stressis inimesed: Moringa pulber võib aidata leevendada stressi, ärevust ja parandada une kvaliteeti.
  4. Vanemad inimesed: Moringa pulber sisaldab mitmeid olulisi vitamiine ja mineraalaineid, mis on vanematele inimestele kasulikud tervise ja heaolu tagamiseks.

Kokkuvõte

Moringa pulber on suurepärane looduslik toidulisand, mis pakub palju tervisealaseid eeliseid. See on rikkalik proteiini, kiudainete ja erinevate vitamiinide ning mineraalainete poolest. Moringa pulbrit saab lisada mitmesugustele toitudele ja jookidele ning see sobib suurepäraselt sportlastele, taimetoitlastele ja veganitele ning inimestele, kes soovivad suurendada oma energiataset ja tervist. Olge siiski teadlikud annustamisjuhistest ja kõrvaltoimetest ning pidage vajadusel nõu oma arstiga. Nüüd on aeg proovida Moringa pulbrit ja avastada selle imelised omadused ise!