Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Cosmoveda - Taimetee kurkumi ja kaneeliga, 25x1.8g

Viide:4032108168944

Iidseid Ayurveda traditsioone järgides valmistatud tee. Maisitärklisest valmistatud keskkonnasõbralik pakend. Õiglase kaubanduse põhimõtteid järgides valmistatud toode.  

7,10 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Cosmoveda - Taimetee kurkumi ja kaneeliga, 25x1.8g

Iidseid Ayurveda traditsioone järgides valmistatud tee. Maisitärklisest valmistatud keskkonnasõbralik pakend. Õiglase kaubanduse põhimõtteid järgides valmistatud toode. 

Valmistamine: kalla peale keev vesi, lase tõmmata 4-6 minutit.

Koostisosad: mahekasvatatud kurkumjuur (44.6%)*, Tseiloni kaneeli koor (13,4%)*, kardemon*, koriander*, ingverijuur*, magus apteegitill*. 

* kontrollitud mahepõllumajandusest

Taimetee - rahustav ja kofeiinivaba valik

Taimetee, mida mõnikord nimetatakse tisane'iks, on väga sarnane valge teega. Lisaks tee lehtedele sisaldavad taimeteed ka maitsetaimi, vürtse, puuvilju või muid taimi. Taimetee ei sisalda kofeiini, mis teeb sellest hea valiku rahustava joogina.

Kummelitee on üks populaarsemaid taimeteesid, mis aitab vähendada menstruatsioonivalu ja lihasspasme ning parandab und ja leevendab stressi. Rooibos, teine tuntud taimetee, parandab vererõhku ja vereringet, tugevdab juukseid ja nahka ning leevendab allergiat.

Taimetee on suurepärane valik neile, kes soovivad vältida kofeiini tarbimist, samal ajal nautides rahustavaid ja tervislikke omadusi.

Tee eelistele tuginedes

Tee joomisel on palju eeliseid meie tervisele. Uuringud on näidanud, et teejoojad elavad keskmiselt kauem ning tarbides rohkem kui kuus tassi teed päevas, võib vähendada südamehaiguste riski kuni 36 protsendi võrra.

Tee sisaldab antioksüdante, mis võivad vähendada vähi- ja südamehaiguste riski ning tugevdada immuunsüsteemi. Erinevad teesordid, nagu valge tee, roheline tee, must tee ja taimetee, pakuvad erinevaid tervislikke omadusi ja maitseid.

Kasuta tee joomist selleks, et alustada hommikut energiliselt valge teega või lõpetada päev rahustava rooibose teega. Vali roheline tee pärastlõunaseks ergutajaks ja nauti musta teed lõunasöögi kõrvale. Erguta end matcha teega ja naudi õhtut rahustavate taime- ja õieteedega.

Tee on mitmekesine jook, mis pakub tervisele ja heaolule palju eeliseid. Teejoomine on nauditav ja tervendav seltskondlik tegevus, mis võib lisaks mõjuda positiivselt meie kehale ja vaimule. Seega, tee sõpradele - nautige tassi tervislikku teed!