Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Artemis Bio - Kofeiinivaba roheline tee, 28g

Viide:8428201310674

Artemis Bio parim roheline tee, mis on töödeldud eksklusiivsel viisil, mis tagab kvaliteedi ja võrratu maitse, ilma kofeiinita. Karbis on 20 teepakki.

6,00 € KM-ga


Rohkem infot

Artemis Bio - Kofeiinivaba roheline tee, 28g

Kas olete teesõber, kes otsib täiuslikku segu maitsest ja tervislikust kasulikkusest? Olete leidnud Artemis Bio kofeiinivaba roheline tee! Seda teed on töödeldud eksklusiivsel viisil, mis tagab kõrgeima kvaliteedi ja maitse, ilma kofeiinita. Jah, te kuulsite õigesti - enam ei ole kofeiinijärgseid unetuid öid! Saate seda nautida mis tahes ajal päeval, ilma et peaksite muretsema, et öösel uneaega kaotate.

Teelehed on hoolikalt valitud ja töödeldud, et säilitada nende loomulik maitse ja aroom, mis teeb iga tassi Artemis Bio't tõeliselt nauditavaks kogemuseks. Lisaks maitsvale maitsele pakub Artemis Bio kofeiinivaba roheline tee ka arvukalt kasu tervisele. See on täis antioksüdante ja toitaineid, mis võivad tugevdada teie immuunsüsteemi, parandada seedimist ja edendada üldist heaolu.

Artemis Bio võib uhkeldada ka sellega, et see on keskkonnasõbralik toode. Tee kasvatamisel kasutatakse säästvaid põllumajandustavasid ja pakend on valmistatud taaskasutatud materjalidest. Nii et te mitte ainult ei hellita ennast maitsva tassitäie teega, vaid teete ka oma osa planeedi heaks.

Kui oled rohelise tee armastaja või soovid oma tavalisele tassikesele tervislikumat alternatiivi, siis on Artemis Bio kofeiinivaba roheline tee ideaalne valik sinu jaoks. Karbis on 20 teepakki.

Artemis Bio - Kofeiinivaba roheline tee koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: roheline tee* (kofeiinivaba).  

*mahepõllumajandusest

Valmistamine: aseta teepakike tassi. Kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit. 

Valmistatud Hispaanias.

Roheline tee - tervislik ja maitsev valik

Roheline tee on üks kõige populaarsemaid teesorte ning sellel on mitmeid tervistavaid omadusi. Uuringud on näidanud, et rohelise tee tarbimine võib vähendada mitmete vähivormide riski, sealhulgas munasarjavähk, rinnavähk, maovähk, soolevähk, kopsuvähk ja eesnäärmevähk. Roheline tee suurendab ka vähiravis kasutatavate ravimite toimet.

Lisaks vähiriski vähendamisele on rohelisel teel palju muid kasulikke omadusi. Roheline tee vähendab põletikke organismis, kaitseb hambaid kariese eest, tugevdab südant ja immuunsüsteemi ning alandab halva kolesterooli taset ja vererõhku. Samuti kaitseb see maksa toksiliste ainete kahjustava toime eest ning võib aidata kaalulangetamisel, kiirendades rasvapõletust.

Roheline tee on mitmekülgne jook, millel on tervislikud omadused ja meeldiv maitse.

Õhtused teevalikud - rahustavad ja kofeiinivabad

Õhtuseks joogiks sobivad kõige paremini teed, mille kofeiinisisaldus on madalam. Näiteks puuvilja-, taimse- ja õieteed, rooibos ja oolong tee. Rooibos tee on punase värvusega ja sellel on magus maitse. See ei sisalda kofeiini ning on rahustava ja loogastava toimega. Rooibos tee on hea valik ka lastele.

Kodused taime- ja õieteed on samuti suurepärased valikud õhtuste jookide jaoks. Neid saab valmistada erinevatest taimedest ja lilledes leiduvatest koostisosadest ning need pakuvad maitset ja lõõgastust pärast pikka päeva.