Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervisetoode - MSM tabletid 300tk

Viide:4742656002286

Toidulisand MSM tabletid. Neid on lihtne kasutada ja mugav reisile kaasa võtta, sobivad ka neile kellele ei meeldi MSM pulbri maitse joogis. MSM pulbrit kasutatakse luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaoluks. MSM võib tuua leevendust allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalud).

10 põhjust, miks MSM-i tarbida - loe lähemalt

16,30 € KM-ga


Rohkem infot

Toidulisand MSM tabletid 300tk, 700mg/tablett

Tervisetoode

Toidulisand MSM tabletid. Neid on lihtne kasutada ja mugav reisile kaasa võtta, sobivad ka neile kellele ei meeldi MSM pulbri maitse joogis.

MSM (metüülsulfonüülmetaan) on vees lahustuv orgaaniline väävlisühend, mis esineb looduslikult vihmavees, järvedes ja kus vihmavesi äravoolab. Looduslik värske toit on samuti hea MSM-i allikas. Ajalooliselt sattus MSM inimkehasse vihmavee joomise või sellega valmistatud toidu söömise kaudu. MSM imendub ka nahka, kui see puutub kokku vihmaga. Kahjuks ei saa meie kehad tänapäevase toidutootmise ning vähema naha kokkupuute tõttu vihmaveega enam sellel väävlisühendil nii palju.

Puhas MSM (metüülsulfonüülmetaan) on lõhnatu, praktiliselt maitsetu ja valge värvusega vees lahustuv orgaaniline väävlisühend. Kuigi nimetus metüülsulfonüülmetaan võib tunduda hirmutav, on MSM mürgituse seisukohalt vähem ohtlik kui tavaline lauasool. See on meile sama ohutu nagu vesi ise. Metüültsulfoon-metaani tuntakse ka "ilumineraalina", mis annab meie kehadele sulfaadi tootmiseks kolageeni ja keratiini sisaldava ainevahetuse eest vastutava sulfiidi ühendi.

MSM pulbrit kasutatakse luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaoluks. MSM võib tuua leevendust allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalud). Väävel kaitseb keha oksüdatiivse stressi ja toksiinidest tuleneva mõju eest, teda on rohkesti naha ning küünte valkudes. Väävlit on vaja pea kõigi organismis leiduvate valkude ja ensüümide toimimiseks. Väävel on põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Ta annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele ning ka nahale, juustele, küüntele. Väävel toetab lihaste ja liigeste liikuvuse säilimist.

Kasutamine: 1-3 tabletti päevas toidukordade vahel rohke veega.

Valmistatud Hiinas