Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Medicura - Klorella tabletid ÖKO 150tk 60g

Viide:4035129003409

Klorella tabletid sisaldavad suurtes kogustes väärtuslikke omega-3 rasvhappeid, C-, D-, E-, ja B-vitamiine, foolhapet, beetakaroteeni ja lüsiini. Klorellas on lisaks veel hästi palju rauda ja kaltsiumi.

8,40 € KM-ga


Rohkem infot

Klorella tabletid ÖKO

Medicura Chlorella

Klorella on ainurakne mageveevetikas, mis kasvab looduslikult järvedes ja tiikides. Klorella nimi tuleb tema suurest klorofüllisisaldusest (3-5%). See vetikas sisaldab rohkem klorofülli grammi kohta kui ükski teine taim siin planeedil. Samuti sisaldavad klorella tabletid suurtes kogustes väärtuslikke omega-3 rasvhappeid, C-, D-, E-, ja B-vitamiine, foolhapet, beetakaroteeni ja lüsiini. Klorellas on lisaks veel hästi palju rauda ja kaltsiumi. Sellel vetikal on palju unikaalseid omadusi veelgi, üks nendest on klorella Kasvufaktor (CGF), mis on hämmastanud paljusid teadlasi kus klorella rakk neljakordistab ennast iga 24 tunni tagant ning kasvab kiiremini kui ükski teine inimesele teada olev taim.

Säilitamine: Hoida kuivas, valguse eest kaitstult, mitte üle 25 °C.

5 tabletti 3 korda päevas rohke vedelikuga.

Koostis:

150 pressitud tabletti / 60 g

klorella mikrovetika pulber (100% puhas Chlorella pyrenoidosa). Klorella vetikas kasvab loomulikes tingimustes, värskes ja puhtas magevees.