Ekolife Natura - Liposoomne B12 vitamiin (2000mcg) magusainega, 60ml

Tootekood : 3830057521213

B12 vitamiin aitab kaasa normaalsele energiavahetusele, närvisüsteemi ja immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, homotsüsteiini normaalsele ainevahetusele, verepunaliblede moodustumisele ning lisaks aitab vähendada väsimust ja kurnatust.
23,90 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Sisaldab: B-12 vitamiin
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Millisele keha piirkonnale?: Närvid
Millisele keha piirkonnale?: Pea ja aju
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Rauapuudus ja aneemia
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Südametöö
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Mille puhul sobib?: Vererõhk

Rohkem infot -

Ekolife Natura - Liposoomne B12 vitamiin (2000mcg) magusainega, 60ml

B12 vitamiin aitab kaasa normaalsele energiavahetusele, närvisüsteemi ja immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, homotsüsteiini normaalsele ainevahetusele, verepunaliblede moodustumisele ning lisaks aitab vähendada väsimust ja kurnatust.

B12 vitamiin on vajalik paljude tähtsate ainevahetus- ja hormonaalfunktsioonide jaoks, kaasa arvatud seedeensüümide tootmisel ja oluliste toitainete transportimisel rakkudesse ja sealt välja. B12-vitamiini piisav saamine on oluline normaalseks vereloomeks ja neuroloogiliseks talitluseks. Kuna B12 aitab sünteesida paljusid teisi ühendeid meie kehas, on teda vaja igapäevaselt üle 100 erineva funktsiooni jaoks.

MIDA TÄHENDAB LIPOSOOMNE?

Liposoomid on mikroskoopilised fosfolipiidide kerad, mis on vees stabiilsed ja võivad endas sisaldada nii vesilahustuvaid kui ka vesilahustumatuid aineid, näiteks vitamiine.

Oma ülesehituselt sarnanevad liposoomid rakkudega ning see muudab nad äärmiselt kasulikeks vahenditeks, mille abil tagada paljude erinevate toitainete tõhus kohaletoimetamine.

Hoolimata sellest, milline aine on liposoomi kapseldatud, on alust eeldada selle suurepärast imendumist verre (Ling, 2006)

Lisaks kaitsevad liposoomid kapseldatud aineid seedimise ja lagunemise eest.

Lisaks kapseldatud ainetele on lipiididel selge lisaväärtus ka liposoomide membraani näol.

Ekolife Natura - Liposoomne B12 vitamiin (2000mcg), koostisosad

Koostisosad: vesi, magusaine: ksülitool; emulgaator: päevalille letsitiin; niiskusesäilitaja: glütserool; happesuse regulaator: sidrunhape; lõhna- ja maitseaine: vanilje ja aprikoos; säilitusaine: kaaliumsorbaat; B12-vitamiin (hüdroksokobalamiin), säilitusaine: naatriumbensoaat; antioksüdant: alfa-tokoferool.

Ekolife Natura - Liposoomne B12 vitamiin (2000mcg) magusainega kasutamine

Kasutamine: 1 x 2ml päevas, otse suhu või klaasi veega/mahlaga lahjendatult. Enne kasutamist loksutada. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarvitada kahe kuu jooksul. Mitte ületada päevast soovitatavat annust. Liigne tarbimine võib mõjuda lahtistavalt.

2ml sisaldab

% NRV*

B12-vitamiin

2000mcg

50000

*NRV – päevane võrdluskogus täiskasvanutele

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Netokaal: 60ml

Toodetud Euroopa Liidus.

Tooted samas kategoorias