Biaks - B-vitamiide kompleks, spreivitamiin, 25ml

Tootekood : 768563265235

B-vitamiinide kompleks, toidulisand sprei kujul:

  • Kogu b-vitamiinide spetker ühes toidulisandis
  • Suurepärane omastatavus
  • 120 pihustust!
14,20 € (Tax incl.)

Omadused

Sisaldab: B-vitamiini
Olek: Sprei
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Millisele keha piirkonnale?: Küüned
Mille puhul sobib?: Südametöö
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Mille puhul sobib?: Küünte tugevdamine
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Vereringe
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia

Rohkem infot -

Biaks - B-vitamiide kompleks, spreivitamiin, 25ml

Suurepärase imenduvusega B-vitamiinide kompleks, mis sisaldab kogu B-grupi vitamiinide spektrit, on saadaval suukaudse spreina kujul. See toidulisand on mõeldud neile, kes soovivad tagada oma kehale piisava koguse B-vitamiine mugaval ja lihtsal viisil. Sprei on apelsinimaitseline ning iga pudel sisaldab 120 pihustust.

B-vitamiinide kompleks on oluline mitmete keha funktsioonide jaoks ning aitab hoida meie tervist optimaalsena. See kompleks koosneb erinevatest B-vitamiinidest, nagu B1-vitamiin (tiamiin), B2-vitamiin (riboflaviin), B3-vitamiin (niatsiin), B5-vitamiin (pantoteenhape), B6-vitamiin (püridoksiin), B9-vitamiin (foolhape) ja B12-vitamiin (kobalamiin). Igas pudelis olev sprei tagab kõigi nende vitamiinide tarbimise ühes toidulisandis.

Üks peamisi eeliseid selle spreivitamiini juures on selle suurepärane omastatavus. Kuna spreid manustatakse suuõõnde pihustades, imenduvad vitamiinid kiiresti ja otse vereringesse. See võimaldab kehal neid vitamiine tõhusalt kasutada ning tagab maksimaalse kasu nende tarbimisest. Traditsioonilised vitamiinikapslid võivad vajada seedetrakti seedimist, mis võib mõjutada vitamiinide imendumist ja kasutamist kehas.

Sprei kujul olev B-vitamiinide kompleks pakub ka mugavust ja lihtsust. Pudel sisaldab 120 pihustust, mis teeb sellest pikemaks ajaks piisava varu. Sprei on väike ja kompaktne, mis tähendab, et seda on mugav kaasas kanda ja kasutada igapäevaselt. Lihtsalt pihusta soovitud annus suhu.

Milleks B-vitamiinid?

  • Põhitoitainete ainevahetuses organismi energiaga varustamiseks.
  • Asendamatud närvisüsteemi normaalseks funktsioneerimiseks.
  • Vajalikud seedeelundkonna lihaste toonuse säilitamisel.
  • Tähtsad naha, juuste, silmade, suu ja maksa tervise tagamisel.

B-vitamiinid toimivad kõige paremini, kui neid tarbida koos.

Peamiste B-rühma vitamiinide funktsioonid on järgnevad:

  • B1-vitamiin - aitab glükoosi energiaks muundada ning toetab närvirakkude funktsioneerimist. Puuduse peamiseks sümptomiks on väsimus. B1 vitamiini hulka kehas vähendavad diureetikumid, alkohol ja sulfitid (veinides ja kuivatatud puuviljades). Suurem vajadus on füüsiliselt aktiivsete inimestel.
  • B2-vitamiin - annab uriinile erekollase värvi, kui teda on palju. Osaleb energia produktsioonis. Puudusel tekib kiirelt paljunevates rakkudes energia puudus (nahas ja limaskestades). B2 on Teda on vaja nägemiseks, küünte, naha ja limaskestade terviseks ja juuste normaalseks kasvuks.
  • B3-vitamiin - oluline süsivesikutest energia vabastamiseks. Puuduse sümptomideks on unetus, depressioon, ärevus, lihasnõrkus. B3 vitamiin osaleb 50 keemilises reaktsioonis, k.a. energia ja hormoonide tootmine.
  • B5-vitamiin - toetab mälu, eriti koos koliini ehk B4-vitamiiniga. B5-vitamiinil on kriitiline ka roll rasvadest ja süsivesikutest energia tootmisel. Seda on kutsutud stressivastaseks vitamiiniks tema keskse rolli pärast adrenaalfunktsioonile. B5-vitamiin toetab närvisüsteemi tervist ning aitab kaasa mälule ja õppimisvõimele.
  • B6-vitamiin - puudus takistab kehas õnnehormoonina tuntud serontoniini tootmist. Ta on kriitilise tähtsusega hormoonide tasakaalu ja immunfunktsiooni säilitamisel. B6-vitamiini varusid tühendab peamiselt stress ja ärevus.
  • B9, B12 ja foolhape -  toetavad kehas toimuvat olulist protsessi metüülimist, mis on vajalik kõikide närvivahendusainete tootmisel.

Biaks - B-vitamiide kompleks, spreivitamiin kasutamine ja koostisosad

Kasutamine: soovituslik päevane annus täiskasvanule 4 pihustust päevas suhu või põse siseküljele. Enne kasutamist loksutada!

Aktiivkoostisosad ühes serveeringus (1 pihustus): tiamiin (B1-vitamiin): 2,2 mg (200% NRV*), riboflaviin (B2-vitamiin): 0,28 mg (20% NRV*), niatsiin (B3-vitamiin): 4 mg (25% NRV*), pantoteenhape (B5-vitamiin): 9.0 mg (150% NRV*), B6-vitamiin: 2,8 mg (200% NRV*), biotiin (B7-vitamiin): 50 μg (100% NRV*), foolhape (B9-vitamiin): 400 μg (200% NRV*), B12-vitamiin: 12,5 μg. NRV* – Päevane võrdluskogus täiskasvanule

Säilitamine: Hoida kuivas, toatemperatuuril (mitte üle 25®C) kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Pärast esmast avamist säilivusaeg 3 kuud.

NB! Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist! Soovitatavat päevast annust mitte ületada! Hoida lastele kättesaamatus kohas! Mitte kasutada ülitundlikuse korral mõne toote koostisosa suhtes! Sobilik ka veganitele! Gluteeni- ja kunstlike värvainetevaba!

Netokogus: 25 ml

Tooted samas kategoorias