Reial - Koirohu tinktuur 50ml

Koirohi, ka tuntud kui Artemisia absinthium, on toidulisand ehk tinktuur, mis aitab puhastada sooletrakti ja lõdvestada seedekulglat, samuti stimuleerib söögiisu. Koirohi on ürdiga, mille maitse on mõrkjas. See on looduslik toode, mis on valmistatud õrnalt.

14,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Puhastav
Omadused: Toniseeriv
Sisaldab: Koirohi
Olek: Vedelik
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Mille puhul sobib?: Vereloome
Mille puhul sobib?: Puhitus
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Reial - Koirohu tinktuur 50ml

Koirohi, ka tuntud kui Artemisia absinthium, on toidulisand ehk tinktuur, mis aitab puhastada sooletrakti ja lõdvestada seedekulglat, samuti stimuleerib söögiisu. Koirohi on ürdiga, mille maitse on mõrkjas. See on looduslik toode, mis on valmistatud õrnalt.

Koirohi on huvitav taim, mida saab kasutada teadlikult, et saavutada kohe positiivseid tulemusi. Koirohu võimed ei piirdu ainult kõhu korras hoidmisega. See toetab ka füsioloogilist verevoolu. Mõruained suurendavad sülje, sapi ja maomahla eritumist ning aitavad seeläbi toidu tõhusamat seedimist. Samuti on kasulik teada, et koirohu toime on reflektoorne, mis tähendab, et suu loputamine tinktuuriga võib olla piisav ilma alla neelamata.

Koirohu kasutamisel saadi fantastilisi tulemusi suures kliinilises katsetes, mis viidi läbi Congos, Aafrikas. Kahe sorti koirohu segu ravib surmava parasiitse kroonilise skistosoomia kiiremini kui tavaline retseptiravim. Ja huvitav on see, et koirohi toimis ilma kõrvaltoimeteta.

Tinktuurid on üldtoniseerivad taimsete ekstraktid, mis toetavad organismi ja aitavad kiiresti probleeme leevendada ilma kahjulike kõrvaltoimeteta. Seetõttu sobivad need nii ennetavaks kasutamiseks kui ka taastumisperioodil pärast haigust.

Meie kasutame tinktuuride valmistamiseks Eestis valminud ökoetanooli, puhast vett ning oma kätega korjatud kodumaiseid taimi. Koirohi tuleb Vormsi saarelt. 

Peamised koirohu kasutusalad:

  • Aitab lõdvestada seedekulglat
  • Toetab sooletrakti puhastamist
  • Aitab leevendada sapipõie hädasid
  • Aitab kaasa ja toetab seedetrakti normaalsele talitlusele
  • Leevendab kõhugaase, täiskõhutunnet ja puhitusi
  • Aitab kaasa närviimpulsside edastamisele ja lihaste kokkutõmbumisele.
  • Aitab füsioloogilist vere voolavust.

Reial - Koirohu tinktuur kasutamine

Kasutamine: Tinktuurina, teesegudes, tõmmisena, kompressina. 

Koirohtu tuleb tarbida mõõdukalt, sest taim sisaldab monoterpeeni tujooni, millel on närvisüsteemile tugev mõju. Väikeses koguses ja sihtotstarbeliselt kasutatuna on koirohu kompensatsiooniefekt tohutu – sellest valmistatud tinktuur on võimas abiline.

Tarvitamine kuuride kaupa ja lahjendatult väikse koguse veega.
Pikaemajalised probleemid: 1 kuur kestab 2 nädalat ja siis paus 5 päeva, vajadusel jätka. Umbes 20 tilka (1 pipetitäis) on üks doos ja võtta keskeltläbi 3x päevas. Alusta väikse kogusega kui sa pole taimega varem tuttav ja ei tea kuidas see sulle mõjub. Võid alustada ainult tõmmisega suu loputamisest ilma alla neelamata. Suuremas koguses seespidiselt mitte tarvitada.
Lõplik kogus ja kuuride arv oleneb tervislikust seisundist ja individuaalsetest füüsilistest eripäradest. 

Manustamisel on oluline vältida pipeti kontakti suu ja keele limaskestaga! Manustada toodet nii, et suhu tilgutades ei puutuks pipett kokku suu limaskestadega või tilguta lusikale.

Päevane annus (3 doosi): 2 ml koirohutinktuuri.

Tinktuuride tarvitamisel on veel teinegi eelis. Kui tee jt vesipõhiste taimetõmmiste imendumine toimub alles peensooles, siis tinktuuris olevad toimeained hakkavad imenduma juba suu limaskestas (kui tinktuuri enne allaneelamist natuke aega suus keele all hoida) ja satuvad nii kiiremini vereringesse. Tinktuure võivad võtta ka lapsed, kui lahjendada mõned tilgad (tavaliselt lapse vanus + 1) hästi soojas vees, mis laseb alkoholil aurustuda, kuid jätab aktiivse toimeaine sissevõtmiseks vette.

NB!  Järjest üle 2 nädala koirohtu mitte tarvitada ning keelatud raseduse ja rinnaga toitmise ajal. Koirohi ei ole soovitatav inimestele neeru haigustega, vältida kui haavandtõbi, mao ülihappesus, maopõletik ja kõrgvererõhk tõbi. Epilepsia puhul tuleb konsulteerida oma arstiga. Vastunäidustatud koirohu või teiste korvõieliste sugukonna taimede ülitundlikkuse puhul. 

Säilitamine: Hoida kuivas ja pimedas, päikese eest eemal ja lastele kättesaamatult. Peale esmast avamist hoida külmkapis ja tarvitada ära 6 kuu jooksul. Veendu, et kork on korralikult kinni keeratud.

Reial - Koirohu tinktuur koostisosad

Koostisosad: ökoetanool (sertifitseeritud mahe teraviljapiiritus), Koirohu ürt (Artemisia absinthium), struktueeritud vesi.

NB! Kodulehel olev teave ei ole mõeldud meditsiiniliseks nõuandeks, haiguse diagnoosimiseks ja ravi soovituseks. Enne toidulisandite kasutamist konsulteeri vajadusel arstiga. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida suletuna toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas.

Tooted samas kategoorias