Reial - Viiruk "Mustsõstar" 20g

Tootekood : REI13

Naturaalsed käsitöö viirukid (pirrud või aroomipulgad) - Mustsõstar

Salapärane mustsõstar, tuleb meelde lapsepõlve suved mustsõstra põõsaste vahel, imelised maitsvad marjad. Kõik see aroom on peidetud siia aroomipulka.  

8,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Rahustav
Omadused: Puhastav
Omadused: Energiat andev
Omadused: Parandav/tervendav
Toote tüüp: Viiruk
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Mälu ja keskendumisvõime
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress

Rohkem infot -

Reial - Viiruk "Mustsõstar" 20g

Mustsõstar - Salapärane mustsõstar, tuleb meelde lapsepõlve suved mustsõstra põõsaste vahel, imelised maitsvad marjad. Kõik see aroom on peidetud siia aroomipulka.  

Viirukid on palju enamat kui lihtsalt viirukid. Imelise väiketootja Indiast, kellel on 40-aastane kogemus ja tugev side universumiga, loob midagi erilist. Kanaldatud käsitöö aroomipulkadel on vägi ja maagia, midagi nii ülevat ja unikaalset, et isegi mitmed maailmakuulsad staarid kasutavad neid. Näiteks, Estas Tonne'i kitarril on alati just need pirrud suitsemas!

Viirukid suudavad võimendada teatud energiad, puhastada õhku soovimatust energiast, aidata lõõgastuda, tervendada, nihutada reaalsust ja luua ühendust iseendaga ning suurendada loovust.

Pirrud on valmistatud Indias, kus kohalikud naised rullivad ja lõhnastavad neid käsitsi, olles samal ajal teadlikud ja tähelepanelikud.

Kaal: 20 gr
Pakis: 9-12 pirdu. Viiruki pikkus 20cm. Põlemisaeg u 40-60 min

Reial - Viiruk "Mustsõstar" koostisosad

Kõik koostisosad on looduslikud (loodusliku päritoluga). Segatakse erinevaid aineid, et moodustada mass, mida saab rullida. Põhikoostisaineks on sandlipuu pulber, lisaks agaripuu ja erinevate taimede juurte pulbrid. Lisatakse mett ja halmaddi puu vaiku. Iga aroomipulga lõhn saadakse vastava loodusliku (eeterliku) õli lisamisega.

Reial - Viiruk "Mustsõstar" kasutamine

Kasutamine:

Tavapäraselt põletades või lihtsalt asetades soovitud kohta, näiteks riidekappi või sahtlisse, saab anda aroomi ja suurendada sagedust. Sõltuvalt lõhnast võib see samuti toimida tõhusa putukatõrjevahendina, nagu näiteks koide või muude putukate peletajana. See võib olla kasulik ka kodu ja energia puhastamisel, tseremooniatel, kodu lõhnastamisel, aroomiteraapias ning meditatsiooni toetamisel.

Põletamise ajal on oluline järgida elementaarseid tuleohutuse nõudeid. Viiruk tuleb kindlasti asetada sobivale alusele, näiteks spetsiaalsele viirukialusele. Samuti sobib klaasist, keraamiline alus, lillepotti mulla sisse pistmine või mõne puuvilja kasutamine. Jälgige, et koht, kuhu tuhk langeb ja kus suitsev viiruk parajasti põleb, oleks ohutus kohas ja mittesüttival pinnal. On äärmiselt oluline mitte jätta põlemist järelevalveta!

Loe lähemalt viirukite kohta - Viirukid - mis, miks ja kuidas artiklist

Tooted samas kategoorias