Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervisetoode - MSM-pulber 200g

Viide:4742656001234

MSM-pulbrit kasutatakse luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaoluks. MSM-pulber võib tuua leevendust allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalud).

MSM (metüülsulfonüülmetaan) on vees lahustuv orgaaniline väävliühend, mis esineb looduslikult vihmavees, järvedes ja vihmavee äravoolu piirkondades. Looduslikud värske toidud on samuti hea MSM allikas. Ajalooliselt on MSM inimkehasse sisenenud vihmavee joomise või teatud toidu söömise kaudu. MSM imendub nahka ka siis, kui see puutub kokku vihmaga. Kuid kuna tänapäevane toidutootmine on oluliselt muutunud ning enam ei saa meie kehad sellest väävlisühendist paraku nii palju kasu.
Puhas MSM (metüülsulfonüülmetaan) on lõhnatu, peaaegu maitsetu valge veega lahustuv orgaaniline väävliühend. Kuigi nimi metüülsulfonüülmetaan võib tunduda hirmutav, on MSM ohutum kui tavaline lauasool. See on meile sama ohutu kui vesi ise. Metüülsulfonüülmetaani tuntakse ka "ilumineraalina", mis annab meie kehale vajaliku kollageeni ja keratiini tootmiseks.Suur hulk kasutajaid olnud mõne nädala pideva kasutamise järel märganuidt oma juuste ja küünte tugevnemist ning paksemaks minekuta.MSM muudab rakuseinad läbilaskvamaks , võimaldades rakkudele ligipääsu toitaineitele ja niiskusele.Looduskosmeetika abinõuna aitab see eemaldada organismist ka sinna ladestunud ainetest tingitud jääkprodukte.

Loe 10 põhjust, miks MSM-i kasutada

6,00 € KM-ga


Rohkem infot

MSM-pulber

Tervisetoode

MSM on vesilahustuv, orgaaniline väävliühend (metüülsulfonüülmetaan), mida looduses leidub vihma- ja järvevees. MSM-pulbrit kasutatakse luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaoluks. MSM-pulber võib tuua leevendust allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalud).

Väävel kaitseb keha oksüdatiivse stressi ja toksiinidest tuleneva mõju eest, teda on rohkesti naha ning küünte valkudes. Väävlit on vaja pea kõigi organismis leiduvate valkude ja ensüümide toimimiseks. Väävel on põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Ta annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele ning ka nahale, juustele, küüntele. Väävel toetab lihaste ja liigeste liikuvuse säilimist.

Annustamine:
2-3 korda päevas 2-5g näiteks vette segatult. Soovitavalt alusta väikesest kogusest näiteks 1g (1/4 teelusikatäit klaasi vee kohta) päevas vähehaaval annust suurendades. Võid annust suurendada kuni 2 teelusikatäieni päevas.