Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervisetoode - Nisuorase pulber 125g

Viide:4742656001173

Nisuorase pulber on rikas toitainete poolest ja selles sisalduvad kiudained soodustavad seedimist ning parandavad toitainete imendumist peensooles, takistades aneemia teket ja tõstes energia taset. Nisuorase pulber on maheda maitsega ja sobib ka lastele.

5,00 € KM-ga


Rohkem infot

Nisuorase pulber

Tervisetoode

Nisuorase pulber on valmistatud nisuorase noortest võrsetest ja ta on vitamiinide, mineraalainete aminohapete ja klorofüllirikas. Klorofüll on looduslik antioksüdant, soodustab soolestiku tööd ja organismi puhastumist. Nisuorase pulber on maheda maitsega ja sobib ka lastele.

Kasutamine: Alustada kasutamist 1/2 tl ning suurenda tasapisi kogust 1-2tl päevas. Segada mahla, smuuti või jogurtiga. Samuti sobib kastmetesse ja püreesuppidesse. Vältida tsöliaakia ja gluteenitalumatuse korral

See pulber aitab puhastada keha mürkidest, soodustab seedimist ning toitainete imendumist peensooles. Rahvameditsiinist on saadud rohkesti kogemustepõhiseid teadmisi nisuorase pulbri tervendavatest omadustest ja toitainete analüüs selgitab ka selle pikaajalise kasutamise põhjusi. Nisuorase pulber on tõeline toitainetepomm, mis sisaldab rohkem kui 90 mineraali ja suurel hulgal teisi organismile vajalikke toitaineid, sh näiteks kasvu soodustavaid aminohappeid arginiini, proliini, seriini, türosiini ja tsüstiini, lisaks on nisuorasejahus suurel hulgal A-, K- ja E-vitamiini. Ka sisaldab  C-vitamiini, koliini, tiamiini, riboflaviini, püridoksiini, niatsiini, pantoteenhapet, biotiini, lükopeeni, beetakaroteeni, luteiini ja foolhapet. Nisuorase pulber sisaldab rohkesti klorofülli, millel on ka teadaolevalt mitmesuguseid tervistavaid mõjusid aidates keha puhastada mitmesugustest mürkidest. Nisuorase pulber on rikas toitainete poolest ja selles sisalduvad kiudained soodustavad seedimist ning parandavad toitainete imendumist peensooles, takistades aneemia teket ja tõstes energia taset.

Toitumisalane teave (100g sisaldab keskmiselt): energiasisaldus 1040kJ/248kcal, rasvad 1,3g, süsivesikud 12,7g, kiudained 56,1g, valgud 19,2g, sool 0,052g.

Koostis: 

100 % nisuorased.

Toitumisalane teave (100g sisaldab keskmiselt): energiasisaldus 1040kJ/248kcal, rasvad 1,3g, süsivesikud 12,7g, kiudained 56,1g, valgud 19,2g, sool 0,052g.