Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

A.VOGEL - Santasapina BonBon kurgupastillid 100g

Viide:7610313432899

Santa Sapina kuusekasvu pastillid on mõnusa kuusekasvu maitsega. Kuusekasvupastille võib tarbida kommi asemel, hingeõhu värskendajana ja käheda kurgu pehmendamiseks.

3,90 € KM-ga


Rohkem infot

Santasapina Bonbon kuusekasvu ekstraktiga pastillid

Ei sisalda sünteetilisi lõhna- ja maitseaineid ega toiduvärve.
Toitumisalane teave: 100 g kohta Energia 1630 kJ/384 kcal Süsivesikud 96,0 g millest suhkruid 73,0 g Rasvad < 0,5 g millest küllastunud rasvhapped< 0,5 g Proteiin < 0,5 g Sool 0,05 g

Koostis:(allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES) rafineerimata roosuhkur, glükoosisiirup, mesi, pirnimahla kontsentraat (Pyrus communis L.), kuusekasvu-ekstrakt (4,5%) (Picea abies), LINNASEEKSTRAKT (ODRAST) , kuuseokkaõli (Picea mariana), piparmündiõli (Oleum Menthae Piperitae), mentool. Võib sisaldada gluteeni.

Säilitamistingimused: hoida valguse ja niiskuse eest kaitstult.

A.VOGEL 

Šveitsi loodusraviarst ja füsioterapeut Alfred Vogel oli veendunud, et Looduse jõud on nii terve kui ka haige inimese jaoks suure tähtsusega. Ühena vähestest arstidest leidis Alfred Vogel algusest peale, et täisväärtuslik toit on tervise ja heaolu eeldus ning rakendas seda põhimõtet aktiivselt ka ravimisel. Kõik A.Vogeli tooted on 100% mahetoodang ja valmistatud taimedest, mis pärinevad mahepõldudelt. Tootmiseks kasutatakse vaid värskeid taimi, sest vaid värskes taimes on säilunud taime kogu ravijõud.

Alfred Vogel'i üle 70 aasta pikkune ravikogemus ja selle tulemusena tekkinud terviklik lähenemine inimese tervisele on tänapäeval A.Vogel'i toodete aluseks.