Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Cosmoveda - Chai vürtsidega, 180g

Viide:4032108146300

Vürtsikas India chai saab oma tulisuse eksootiliselt pippali pipralt. Pakist jätkub 12-14 tassitäieks. Õiglase kaubanduse põhimõtteid järgides valmistatud toode.  

8,70 € KM-ga


Rohkem infot

Cosmoveda - Chai vürtsidega, 180g

Vürtsikas India chai saab oma tulisuse eksootiliselt pippali pipralt. Pakist jätkub 12-14 tassitäieks. Õiglase kaubanduse põhimõtteid järgides valmistatud toode.

Kuid see pole veel kõik - see chai on ka õiglase kaubanduse toode, mis tähendab, et see on valmistatud õiglase kaubanduse põhimõtteid järgides. Põllumeestele, kes kasvatasid ja korjasid koostisosad, maksti nende töö eest õiglast hinda. Valides selle toote, ei kostita mitte ainult joojat maitsva ja vürtsika joogiga, vaid toetad ka õiglasemat ja jätkusuutlikumat maailmaturgu.

Cosmoveda - Chai vürtsidega koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: riisipiimapulber*, jaggery* (India toor-roosuhkur), maitseainete segu* (ingver,  kardemon, kaneel, pipar, pippali pipar, nelk).

*kontrollitud mahepõllumajandusest

Võib sisaldada mandlite jääke.

Fair Trade.

Valmistamine: lahusta 3-4 teelusikatäit pulbrit 250ml kuumas vees. Kreemjama joogi saamiseks võib pulbrit lahustada kuumutatud taimses piimas. Pakist jätkub 12-14 tassitäieks. Pärast kasutamist sulgeda pakk hoolikalt. Hoida kuivas ja jahedas.

Toitumisalane teave

100g toote kohta  

Energiasisaldus

355kcal/1490kJ

Rasvad

1.6g

   -millest küllastunud

0.7g

Süsivesikud

82.6g

   -millest suhkrud

17.7g

Valgud

5g

Sool

0.96g