Artemis Bio - Roheline tee, 20x1.2g

Tootekood : 8428201310025

Kõigist teesortidest on roheline tee kõige suurema antioksüdantse sisaldusega. Seda teed võib juua igal ajal. Roheline tee ei ole mitte ainult täis antioksüdante, vaid see on tuntud ka kui põletiku vähendamiseks, immuunsuse ja südame tervise toetamiseks. Miks mitte minna üle rohelisele teele ja kasutada selle imelise joogi eeliseid! Pakis on 20 teepakki.
3,65 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Sisaldab: Roheline tee

Rohkem infot -

Artemis Bio - Roheline tee, 20x1.2g

Roheline tee on üks populaarseimaid teesorte maailmas! Artemis Bio roheline tee on vegan ning valmistatud mahepõllumajanduslikest koostisosadest, lisaks on see täis antioksüdante. See muudab rohelise tee suurepäraseks valikuks neile, kes soovivad suurendada antioksüdantide tarbimist. Roheline tee ei ole mitte ainult täis antioksüdante, vaid see on tuntud ka kui põletiku vähendamiseks, immuunsuse ja südame tervise toetamiseks. Miks mitte minna üle rohelisele teele ja kasutada selle imelise joogi eeliseid!

See roheline tee on vegan ja mahepõllumajanduslikest koostisosadest valmistatud. Pakis 20 teepakki.

Artemis Bio - Roheline tee koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: roheline tee mahepõllumajandusest°.

°orgaaniline roheline tee on Fair Trade poolt sertifitseeritud, kaubeldakse, auditeeritakse ja hangitakse Fair Trade tootjatelt, kokku 100%.

Valmistamine: aseta teepakike tassi, kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit.

Roheline tee - tervislik ja maitsev valik

Uuringud on näidanud, et rohelise tee tarbimine võib vähendada mitmete vähivormide riski, sealhulgas munasarjavähk, rinnavähk, maovähk, soolevähk, kopsuvähk ja eesnäärmevähk. Roheline tee suurendab ka vähiravis kasutatavate ravimite toimet.

Lisaks vähiriski vähendamisele on rohelisel teel palju muid kasulikke omadusi. Roheline tee vähendab põletikke organismis, kaitseb hambaid kariese eest, tugevdab südant ja immuunsüsteemi ning alandab halva kolesterooli taset ja vererõhku. Samuti kaitseb see maksa toksiliste ainete kahjustava toime eest ning võib aidata kaalulangetamisel, kiirendades rasvapõletust.

Roheline tee on mitmekülgne jook, millel on tervislikud omadused ja meeldiv maitse.

Põhjused, miks eelistada teed

  • Tee parandab seedimist ja toetab seedetrakti tervist

Tee joomine võib soodustada seedimist, leevendada seedetrakti probleeme ja toetada seedetrakti tervist. Mõned teesordid, nagu piparmündi- või ingveritee, omavad seedimist soodustavaid omadusi ning võivad aidata leevendada kõhuvalu, krampe ja seedehäireid. Lisaks sellele võib tee joomine vähendada põletikku seedetraktis ning soodustada tervislikku seedimist.

  • Tee aitab vähendada stressi ja parandada vaimset tervist

Tee joomine võib olla suurepärane viis stressi vähendamiseks ja vaimse tervise parandamiseks. Mõned teesordid, nagu kummelitee või lavendliõietee, omavad rahustavaid omadusi ning võivad aidata lõõgastuda ja leevendada ärevust. Lisaks sellele on tee joomine seotud parema une ja suurema keskendumisvõimega. Seega, kui soovid vähendada stressi ja parandada vaimset tervist, võib tee olla abiks.

    • Tee parandab nahka ja juukseid

    Tee joomine võib olla kasulik ka nahale ja juustele. Mõned teesordid, nagu roheline või valge tee, sisaldavad antioksüdante, mis võivad aidata võidelda naha vananemise märkidega ja parandada naha tervist. Lisaks sellele võib tee joomine aidata vähendada juuste väljalangemist ning hoida juuksed tugevad ja tervena.

    • Tee on maitsev ja nauditav jook

    Tee on lihtsalt maitsev ja nauditav jook. Tee maailmas on lugematul hulgal sorte ja maitseid, mis pakuvad erinevaid maitseelamusi. Olgu see siis roheline, must, valge, oolong või taimetee, leiad kindlasti endale meelepärase tee. Tee joomine võib olla ka sotsiaalne tegevus, mis loob hubase ja lõõgastava atmosfääri.

    Tooted samas kategoorias