Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NatVita - Goji marjad, 100g

Viide:5907377280262

Goji marjad sisaldavad rohkesti aminohappeid ja antioksüdante ning on vähki tõrjuvate omadustega. Goji marjades on 50 korda rohkem C-vitamiini kui apelsinis ning 20 korda rohkem antioksündante kui jõhvikas. Gojis on rohkelt beetararoteene, mis kaitseb nahka kahjulike keskkonnamõjude ja ultraviolettkiirguse eest ning aitab kaasa naha taastumisele.

5,07 € KM-ga


Rohkem infot

NatVita - Goji marjad, 100g

Harilik taralõng kasvab Euroopa kaguosas ja Aasias. Põõsa kõrgus küündib 1–3 meetrini, selle oksi katavad okkad, lehed on aga pikad ja jämedad, hallikasrohelised. Õied on purpurlillat värvi. Viljad on pikliku kujuga, nende erepunane värvus muutub küpsedes veelgi erksamaks.

Taralõnga e. goji marjad on kõrge toiteväärtusega ja sobivad vitamiinirikkaks lisandiks kogu perele. Toetavad jõu taastumist pärast kurnavaid pinge, koormuse ja stressirohkeid aegu. Neid kasutatakse ka silmade ja naha heaoluks.

Goji marjad sisaldavad rohkesti aminohappeid ja antioksüdante ning on vähki tõrjuvate omadustega. Goji marjades on 50 korda rohkem C-vitamiini kui apelsinis ning 20 korda rohkem antioksündante kui jõhvikas. Gojis on rohkelt beetararoteene, mis kaitseb nahka kahjulike keskkonnamõjude ja ultraviolettkiirguse eest ning aitab kaasa naha taastumisele.

NatVita - Goji marjad omadused:

  • Suurendab energiataset ja vastupidavust
  • Stimuleerib hüpofüüsis kasvuhormooni, nn nooruse hormoon, vabanemist
  • Tõstab libiidot
  • Parandab nägemisvõimet
  • Toetab maksa funktsioneerimist
  • Aitab kehakaalu alandamisele kaasa
  • Vähendab kolesteroolitaset
  • Parandab südame funktsioone
  • Suurendab veres punaliblede, valgeliblede ja vereliistakute tootmist
  • Tugevdab lihaseid ja luid
  • Parandab mälu ja meenutusvõimet
  • Leevendab unetust ja parandab une kvaliteeti

Koostis: Kuivatatud goji (Lycium barbarum) marjad

NatVita - Goji marjad tarvitamine

Tarvitamissoovitus: marju võib süüa toorelt või kasutada lisandina küpsetistes. Sobib ka lisamiseks jogurtisse, müslisse, smuutisse ja putrudele.